Βρήκε σπίτι η σκυλίτσα που χτυπήθηκε από τρένο στην Ινδία και χρειάστηκε να βάλει προσθετικά πόδια

από Μυρτώ Τζώρτζου

Η Rocky ήταν ένα από τα αμέτρητα αδέσποτα που ζουν σε άθλιες συνθήκες στους δρόμους της Ινδίας. Χτυπημένη από τρένο, ζούσε στο σταθμό του τρένου στην πόλη Φαριντάμπαντ, έχοντας σοβαρά τραύματα και στα τέσσερα πόδια της, κάτι που ήταν μαρτύριο για αυτή.

Στάθηκε όμως τυχερή γιατί βρέθηκε στο δρόμο του Ravi Dubey, ιδρυτή της φιλοζωικής οργάνωσης People For Animals Trust Faridabad, ο οποίος δεν μπορούσε να την αφήσει να ταλαιπωρείται στους δρόμους τόσο τραυματισμένη.

Έτσι τη μετέφερε στο καταφύγιο της οργάνωσης για περίθαλψη και θεραπεία. Η Rocky ήταν μέσα στα αίματα και πονούσε. Δυστυχώς οι πληγές της ήταν τόσο σοβαρές που έπρεπε οι κτηνίατροι να την ακρωτηριάσουν. Έτσι έμεινε χωρίς τα δύο μπροστινά πόδια της.

Η μόνη λύση που υπήρχε για την περίπτωσή της ήταν τα προσθετικά πόδια, τα οποία τελικά τη βοήθησαν πολύ και χωρίς να χρειάζεται άλλο χειρουργείο.

Τα καλά νέα όμως δεν σταματάνε εδώ. Η ιστορία της Rocky συγκίνησε μια οικογένεια στη Μεγάλη Βρετανία στο Κοτσγουόλντς όπου θέλησε να την υιοθετήσει και να της δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Έτσι η σκυλίτσα σε λίγο καιρό, στα τέλη του Νοέμβρη, από τους άγριους δρόμους της Ινδίας, θα βρεθεί σε ένα σπίτι όπου θα ζήσει ήσυχα.

Οι άνθρωποι της Wild Heart Foundation https://wildatheartfoundation.org/ κάνουν έκκληση ώστε να βοηθηθούν οικονομικά για να μπορέσουν να πληρώσουν το ταξίδι της στη Μεγάλη Βρετανία που θα στοιχίσει πάνω από 2,500 ευρώ. Παράλληλα θα της φτιάξουν και ένα καροτσάκι ώστε να μπορεί πιο εύκολα να κινηθεί.

Σύμφωνα με την οργάνωση στους δρόμους της Ινδίας ζουν 35 εκατομμύρια αδέσποτα ζώα, αστείρωτα και πολλά από αυτά σε άθλια κατάσταση και πεινασμένα.

Πηγή: Metro. CO.UK

https://metro.co.uk/video/adorable-rescue-dog-rocky-no-paws-2280648/?ito=vjs-link

(Φωτογραφία: Wild Heart Foundation / Jam Press)

(Φωτογραφία: Wild Heart Foundation / Jam Press)

(Φωτογραφία: Wild Heart Foundation / Jam Press)

(Φωτογραφία: Wild Heart Foundation/Jam Press)

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο