Βοηθήστε να βρούμε αυτόν που με το φορτηγό του πάτησε επίτηδες το Σωκράτη, το γνωστό σκυλάκο του κέντρου της Αθήνας

από Μυρτώ Τζώρτζου

Ένας υπέροχος αδέσποτος σκύλος, μια απίστευτη φάτσα, ο Σωκράτης, που ζούσε χρόνια στο κέντρο της Αθήνας και τον ήξεραν πολλοί, δεν υπάρχει πια. Και αυτό γιατί κάποιος αποφάσισε να τον σκοτώσει. Τόσο απλά. Και με φριχτό τρόπο. Με το να περάσει πάνω του με το φορτηγό του. Αυτό δυστυχώς δείχνει ο θάνατός του, ότι ο οδηγός το έκανε επίτηδες. Το περιστατικό έγινε Παρασκευή 20 Νοεμβρίου το πρωί, στις 7 περίπου, στη Σοφοκλέους στην Αθήνα.

Τα τραύματα του Σωκράτη ήταν πολύ σοβαρά. Μεταφέρθηκε στο ΔΙΚΕΠΑΖ αλλά δεν τα κατάφερε. Έφυγε για κάποιους άλλους κόσμους. Ένα υπέροχο πλάσμα, καλοσυνάτο και φιλικό που έμοιαζε με λιοντάρι.

Η ομάδα για τα αδέσποτα του Δήμου Αθηναίων από την πρώτη στιγμή έτρεξε για το περιστατικό. Προσπαθεί επίσης να δει τις κάμερες από τους δρόμους εκεί. Γιατί το μόνο στοιχείο που υπάρχει είναι ότι ο δράστης οδηγούσε φορτηγό.

Γίνεται έκκληση και από το δήμο αλλά και από την ομάδα ForgottenStrays.gr ForgottenStrays.gr να κάνουμε όλοι ό,τι μπορούμε για να βρεθεί αυτός που το έκανε και να τιμωρηθεί. Σε κανένα πλάσμα δεν αξίζει αυτός ο θάνατος. Δεν μπορεί κάποιος να μην είδε περισσότερα. Παρακαλούμε να μιλήσει, να μη γίνει συνένοχος σε αυτό. Και κοινοποιούμε ώστε το περιστατικό να γίνει γνωστό σε όσους γίνεται περισσότερους.

Μπορείτε να καλέστε στο τηλέφωνο 6989518569. Ή και να στείλετε μήνυμα στο viber.  Επίσης μπορείτε να στείλετε μήνυμα εδώ ForgottenStrays.gr
Μυρτώ Τζώρτζου, petpetmag@gmail.com

Διαβάστε επίσης

1 σχόλιο

Μαριάννα 28 Νοεμβρίου, 2020 - 4:48 μμ

Αγαπητοί λυπάμαι για αυτό αλλά θα ήθελα να ενδιαφερθειτε αν μπορείτε κ για κάποια ζωντανά ψυχές που τ μάζεψε ο δήμος ορωπου κ λόγω καραντίνας δε μπορώ να πάω κ αυτοί δεν απαντάνε ευχαριστώ

Reply

Αφήστε ένα Σχόλιο