Η μικρόσωμη Φρύνη ζει μόνιμα σε κλουβί καθώς δεν υπάρχει άλλος χώρος- Είναι κρίμα να μην έχει και αυτή ένα σπίτι

από Μυρτώ Τζώρτζου

Η μικρόσωμη σκυλίτσα που είναι στις φωτογραφίες λέγεται Φρύνη. Η γλυκιά Φρύνη έχει άσχημο παρελθόν καθώς είχε βρεθεί ετοιμοθάνατη, σε κωματώδη κατάσταση και πεταμένη στην άκρη του δρόμου, στην περιοχή των Κυμίνων Μαλγάρων του Δήμου Δέλτα, στη Θεσσαλονίκη. Το ποιος την έφερε σε αυτήν την κατάσταση δεν βρέθηκε ποτέ.

Μέσα όμως στην ατυχία της στάθηκε τυχερή καθώς διασώθηκε από εθελοντές της Ομάδας Εθελοντών Φιλόζωων Κυμίνων-Μαλγάρων & Φίλων ΚυΜα ΚυΜα ΟΕΦ Ομάδα Εθελοντών Φιλόζωων Κυμίνων -Μαλγάρων & Φίλων οι οποίοι, όταν τη βρήκαν, δεν την προσπέρασαν αλλά την πήραν για να την περιθάλψουν. Και με αγάπη και φροντίδα η γλυκιά σκυλίτσα έγινε καλά. Σε μια από τις φωτογραφίες θα δείτε ότι κρατάει μαζεμένο το ποδαράκι της καθώς από αυτά που πέρασε δεν το πατάει και λίγο τρέμει, κάτι που όμως δεν είναι απολύτως κανένα πρόβλημα. Δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα κινητικότητας ή πόνου. Είναι ένα φυσιολογικά σκυλάκι.

Τα τελευταία χρόνια η Φρύνη ζει σε φιλοξενία. Τις περισσότερες ώρες της μέρας είναι σε κλουβί καθώς δεν υπάρχει κάπου χώρος. Μα ζωή δεν είναι σίδερα γύρω γύρω και μια ψευδαίσθηση ζεστασιάς σε μια γωνιά με άχυρο. Όπως όλα τα ζωάκια, έχει ανάγκη από ένα σπίτι. Έχει ανάγκη από χάδια, από αγκαλιές και παιχνίδια. Θέλει να πάρει και δώσει αγάπη. Το βλέπετε άλλωστε στα μάτια της που είναι όλο παράπονο. Είναι ένα τρυφερό πλασματάκι, 4,5 περίπου ετών και 10 κιλών. Μια αλεπουδίτσα με υπέροχα μάτια.

Όποιος θέλει να δώσει στη Φρύνη μια δεύτερη ευκαιρία και να τη βγάλει από το κλουβί ας καλέσει στο τηλέφωνο 6946 654 800  6936 103 202. Μην την αφήσουμε σε όλη της τη ζωή να την περάσει εκεί.

Ομάδας Εθελοντών Φιλόζωων Κυμίνων-Μαλγάρων & Φίλων ΚυΜα ΚυΜα ΟΕΦ Ομάδα Εθελοντών Φιλόζωων Κυμίνων -Μαλγάρων & Φίλων

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο