Πανέμορφα ξύλινα σπιτάκια για τα ζώα του καταφυγίου προσωρινής φύλαξης έφτιαξε ο Δήμος Σιδηροκάστρου

από Μυρτώ Τζώρτζου

Ένα πρωτοχρονιάτικο δώρο και πολύ πρακτικό έκανε ο Δήμος Σιδηροκάστρου στους τετράποδους που φιλοξενούνται στο καταφύγιο προσωρινής φύλαξης και θεραπείας ζώων, κάτι που ευχόμαστε να δείχνει την καλή του πρόθεση για άλλα τέτοια… δωράκια.

Πρόκειται για ξύλινα πανέμορφα σπιτάκια, τα οποία παρέλαβαν οι εθελοντές της ΦΙΛΟΖΩΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΙΝΤΙΚΗΣ Φιλοσίντικες, οι οποίοι με την επιμονή και την υπομονή τους κάνουν πολλά πράγματα για τα αδέσποτα εκεί.

Στην ανακοίνωσή τους στο Facebook γράφουν: “Με υπομονή και επιμονή καταφέρνουμε πράγματα και τα λόγια γίνονται πράξεις!! Παραλαβή σπιτάκια για τους 4ποδους φίλους μας από το Δήμο Σιδηροκάστρου και την Αντιδήμαρχο κα. ΡΟΔΗ ΣΟΥΛΤΑΝΑ στο καταφύγιο προσωρινής φύλαξης και θεραπείας ζώων συντροφιάς. Περιμένουμε την υλοποίηση και των υπολοίπων υποσχέσεων!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΣΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. Να ευχαριστήσουμε θερμά επίσης και όλους τους εργαζόμενους στο Δήμο που πάρα τη βροχή βοήθησαν στη μεταφορά και τοποθέτησή τους!!! Αφανείς ήρωες!!!”

Εδώ μπορείτε να δείτε το έργο της ομάδας και να τους βοηθήσετε Φιλοσίντικες.

Διαβάστε επίσης

1 σχόλιο

Σινανη Χρυσούλα 2 Ιανουαρίου, 2021 - 8:54 μμ

Τι να πω ;;;; Όταν κάποιοι άνθρωποι είναι Άρχοντες με όλη την σημασία της λέξης και θέλουν μπορούν …δεν είναι μόνο θέμα καθήκοντος αλλά και ευαισθησίας!!!!!Μπράβο από Χαϊδάρι ..Σινανη Χρυσούλα το ανέβασα στο φμ μπας και το δουν κ μερικοί “”άρχοντες”””””ακόμα…

Reply

Αφήστε ένα Σχόλιο