Στα χέρια της ΑΝΙΜΑ είναι πλέον η αλεπουδίτσα που βρέθηκε στου Παπάγου με βαριά ψώρα

από Μυρτώ Τζώρτζου
Οι άνθρωποι της ΑΝΙΜΑ- Σύλλογος Προστασίας και Περίθαλψης της Άγριας ζωή, ΑΝΙΜΑ – Σύλλογος Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής, όπως γνωρίζουμε, δίνουν ένα μεγάλο αγώνα για να σώσουν όσα περισσότερα ζώα της άγριας ζωής έχουν ανάγκη.
Στα χέρια τους έρχονται συνέχεια περιστατικά, τα οποία πρέπει να διαχειριστούν.
Πρόσφατο περιστατικό μια αλεπουδίτσα, που κυκλοφορούσε στου Παπάγου και υπέφερε από βαριά ψώρα. Το ζώο, χάρη στον Χρήστο Μοσχονά, που την έβαλε σε μια μεγάλη κούτα και την παρέδωσε την ΑΙΜΑ, έχει πιθανότητες να ζήσει. Και αυτό είναι κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα.
Οι άνθρωποι της ΑΝΙΜΑ αναφέρουν σε ανάρτησή τους στη σελίδα τους στο Fαcebook:
“Έχουμε συνεχώς κλήσεις για νεαρές αλεπούδες σε παρόμοια κατάσταση. Σε μια περίπτωση, στη Βραυρώνα, πριν δυο μέρες, το ζώο πέθανε λίγο πριν φτάσει στα χέρια μας. Μας είναι πολύ δύσκολο να μεταβαίνουμε επί τόπου σε κάθε περιστατικό, λόγω του lockdown δεν μπορούμε πλέον να αξιοποιήσουμε τη βοήθεια εθελοντών μέσα στο Σταθμό και τα μέλη του προσωπικού τρέχουν και δεν φτάνουν. Η συνεργασία των ευαίσθητων πολιτών είναι συχνά καταλυτική για τη σωτηρία ενός ανήμπορου ζώου, εννοείται όταν δεν εγκυμονεί κινδύνους είτε για τους ίδιους είτε για το ζώο”.
Αν θέλετε και εσείς να τους βοηθήσετε με όποιον τρόπο μπορείτε, μπείτε στη σελίδα τους και δείτε τη μεγάλη προσπάθειά τους.
ΑΝΙΜΑ – Σύλλογος Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο