Υιοθετήθηκε ο σκυλάκος που βρέθηκε αυτές τις μέρες πεταμένος στο φράγμα Πηνειού στην Ηλεία

από Μυρτώ Τζώρτζου

Ευχάριστα είναι τα νέα για το σκυλάκο που βρέθηκε πριν από μερικές μέρες πεταμένος στο φράγμα Πηνειού στην Ηλεία. Όπως μαθαίνουμε από τη σελίδα των εθελοντών από τις Αδέσποτες Ψυχές Αμαλιάδας – Φιλοζωική Ένωση Αμαλιάδας ο σκυλάκος αυτός, που ονομάστηκε Raian, όχι μόνο σώθηκε και είναι καλά στην υγεία του αλλά βρήκε και σπίτι.

Ο Raian πετάχτηκε από κάποιον ασυνείδητο μέσα στο φράγμα για να πεθάνει πριν από μερικές μέρες. Κάτι που συμβαίνει συχνά εδώ και ένα χρόνο. Ζώα, ακόμα και μικρά κουταβάκια, πετάγονται εκεί στο φράγμα από όπου είναι αδύνατον να διαφύγουν και να σωθούν μόνα τους.

Τα παιδιά της ομάδας Αδέσποτες Ψυχές Αμαλιάδας – Φιλοζωική Ένωση Αμαλιάδας ειδοποιήθηκαν και πήγαν για άλλη μια φορά να κατέβουν στο φράγμα για να μπορέσουν να τον πάρουν και να το σώσουν. Ο σκυλάκος στο λαιμό του είχε ένα σκοινί, δεμένο σφιχτά. Μόλις τον πλησίασαν έτρεμε από το φόβο του. και κουνούσε διστακτικά την ουρά του.

Όλα αυτά όμως πέρασαν για τον Raian, ο οποίος είναι ένας όμορφος τσοπανάκος, περίπου 5 μηνών. Η άσχημη περιπέτειά του ανήκει πλέον στο παρελθόν. Μπράβο στους εθελοντές που τον έσωσαν αλλά και σε αυτούς που άνοιξαν το σπίτι τους για να τον υιοθετήσουν και να του χαρίσουν μια όμορφη ζωή.

Αδέσποτες Ψυχές Αμαλιάδας – Φιλοζωική Ένωση Αμαλιάδας

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο