Υιοθετήθηκε το κουταβάκι που βρέθηκε στο δήμο Βόλβης σε χώρο συλλέκτριας, γεμάτο δερματικά και σε ασιτία

από Μυρτώ Τζώρτζου

Ευχάριστα είναι τα νέα για το κουταβάκι, που πριν από λίγο καιρό βρέθηκε σε άθλια κατάσταση, με σοβαρά δερματικά και σε ασιτία, σε παράνομο μέρος της συλλέκτριας του Σταυρού, στο δήμο Βόλβης, στην Κεντρική Μακεδονία. Όπως μαθαίνουμε από της σελίδα του Φιλοζωικού Ομίλου Σερρών Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών ΦΟΣ ο μικρούλης Φρεντ, έτσι ονομάστηκε, όχι μόνο έγινε καλά αλλά βρήκε και σπίτι.

Ο Φρεντ ζούσε σε άθλιες συνθήκες μαζί με άλλα ζώα. Όταν πληροφορήθηκαν το συμβάν οι εθελοντές των Vets in Action πήγαν στο σημείο για να δουν τι συμβαίνει.

Ο Φρεντ ήταν χωμένος σε μια γωνιά, σε ένα άθλιο παράπηγμα, και όταν τα μέλη των Vets in Action ετοιμάστηκαν να φύγουν, άρχισε να κλαίει σπαρακτικά. Και φυσικά τον πήραν από εκεί.

Μια φιλόζωη κοπέλα, η Ιωάννα, από την πρώτη στιγμή που τον είδε, τον αγάπησε και θέλησε να τον βοηθήσει. Έτσι έστειλε μήνυμα στην ομάδα. Τον γνώρισε και θέλησε να τον κάνει μέλος της οικογένειάς της. Και πλέον είναι αχώριστοι. Έγινε η υιοθεσία και ο μικρός ταλαιπωρημένος σκυλάκος βρίσκεται πλέον στο σπίτι του.

Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών ΦΟΣ | Facebook

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο