Η μικρόσωμη Φοξ είναι θλιμμένη γιατί ζει μόνιμα σε κλουβί- Ποιος θέλει ένα τέτοιο καλό ζωάκι;

από Μυρτώ Τζώρτζου

Είμαστε πραγματικά με μια μεγάλη απορία. Πώς είναι δυνατόν ένα πλάσμα σαν τη Φοξ να μην έχει βρει τόσο καιρό ένα σπίτι. Θα παλέψουμε όμως μέχρι να της βρούμε ένα.

Η μικρόσωμη δεσποινίδα που ποζάρει στις φωτογραφίες λέγεται Φοξ. Η Φοξ, με τα απίστευτα χαρακτηριστικά αυτάκια, ήταν ένα άτυχο σκυλάκι που ζούσε στο δρόμο άρρωστη, στην περιοχή των Κυμίνων Μαλγάρων του Δήμου Δέλτα, στη Θεσσαλονίκη. Το ποιος την εγκατέλειψε ή πώς βρέθηκε στο δρόμο είναι άγνωστο. Αμέτρητα ζώα περιφέρονται στους δρόμους που δεν γνωρίζουμε την ιστορία τους. Η επιβίωση όμως εκεί έξω είναι σχεδόν αδύνατη.

Μέσα όμως στην ατυχία της η όμορφη Φοξ στάθηκε τυχερή καθώς διασώθηκε από τους ανθρώπους της Ομάδας Εθελοντών Φιλόζωων Κυμίνων-Μαλγάρων & Φίλων ΚυΜα ΚυΜα ΟΕΦ Ομάδα Εθελοντών Φιλόζωων Κυμίνων -Μαλγάρων & Φίλων, οι οποίοι την πήραν για να την περιθάλψουν. Και με αγάπη και φροντίδα η γλυκιά σκυλίτσα έγινε καλά. Δεν ήθελαν όμως να τη γυρίσουν πίσω στο δρόμο, σε μια περιοχή που δύσκολα θα τα κατάφερνε.

Καταφύγιο δεν υπάρχει, βοήθεια δεν υπάρχει, χώρος δεν υπάρχει. Και η Φοξ μπήκε σε κλουβάκι. Εκεί δυστυχώς ζει τις περισσότερες ώρες της μέρα. Δεν υπάρχει κάπου αλλού χώρος για να μείνει. Μέσα από τα σίδερα βλέπει τον κόσμο. Και ζεσταίνει το κορμάκι της στα άχυρα.

Όπως όλα τα ζωάκια, έχει και αυτή ανάγκη από ένα σπίτι. Το βλέπετε στο βλέμμα της. Κάθε φορά που την πλησιάζει κάποιος, τρελαίνεται γιατί νομίζει ότι θα φύγει από εκεί και θα πάει σε μια ζεστή αγκαλιά.

Έχει ανάγκη από χάδια, από αγκαλιές και παιχνίδια. Θέλει να πάρει και να δώσει αγάπη. Είναι ένα τρυφερό πλασματάκι, 4 ετών και 9 κιλών. Μια υπέροχη φάτσα.🐾🐾

Όποιος θέλει να δώσει στη Φοξ μια δεύτερη ευκαιρία και να τη βγάλει από το κλουβί ας καλέσει στο τηλέφωνο 6946 654 800.  Μην την αφήσουμε σε όλη της τη ζωή να την περάσει εκεί. Βοηθήστε τη να φύγει από τα χώματα και τα σύρματα, και να βρει ένα ζεστό σπιτικό!!

Ομάδας Εθελοντών Φιλόζωων Κυμίνων-Μαλγάρων & Φίλων ΚυΜα ΚυΜα ΟΕΦ Ομάδα Εθελοντών Φιλόζωων Κυμίνων -Μαλγάρων & Φίλων

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο