Εθελοντές πήγαν στο καταφύγιο Σούρπης στη Μαγνησία και τοποθέτησαν πανιά σκίασης για τον ήλιο για τα ζώα εκεί

από Μυρτώ Τζώρτζου

Οι εθελοντές, όπως έχουμε πει, είναι οι άνθρωποι που δεν έχουν αργίες. Είναι πάντα έτοιμοι να τρέξουν και να βοηθήσουν τα ζώα που έχουν ανάγκη. Κάτι βέβαια αυτό είναι κάτι που πρέπει να κάνουν οι δήμοι, καθώς είναι αρμοδιότητά τους. Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία, πονεμένη.

Πονεμένη ιστορία είναι και τα καταφύγια, όπου τα ζώα ζουν εκεί χρειάζονται εκτός από αγάπη και φροντίδα. Και επειδή οι ζέστες έχουν ήδη αρχίσει και η θερμοκρασία ανεβαίνει, ένα πράγμα που πρέπει να γίνει, αν δεν υπάρχει, είναι στέγαστρα ώστε να ζωάκια να έχουν τη σκιά τους και να μην καίγονται κάτω από τον καυτό ήλιο.

Έτσι οι εθελοντές της Φιλοζωικής Ομάδας Αλμυρού Αγάπη και Προστασία Φιλοζωική ομάδα Αλμυρού Αγάπη και Προστασία αποφάσισαν και οργανώθηκαν να κάνουν κάτι για το καταφύγιο που βρίσκεται στον κάμπο της Σούρπης στη Μαγνησία.

Βρέθηκαν λοιπόν εκεί και οι εργασίες τοποθέτησης πανιών σκίασης αλλά και άλλες μικροδουλειές, όπως θα δείτε και στις πιο κάτω φωτογραφίες, ξεκίνησαν.

Και φυσικά τα σκυλάκια καταχάρηκαν με την επίσκεψη αυτή κουνώντας τις ουρές τους και ζητώντας αγκαλιές και χάδια. Πλέον θα έχουν τον ίσκιο τους.

 Οι εθελοντές αναφέρουν: 

“Να ευχαριστήσουμε όσους ανταποκριθήκανε στην έκκλησή μας για την αγορά των πανιών και των υλικών που χρειαστήκανε, καθώς και τη Frieden für Pfoten – Peace 4 Paws που κάλυψε το υπόλοιπο και πάντα βρίσκεται στο πλευρό μας. Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για άλλη μια φορά!!!!!”

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο