Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Το κουταβάκι που βρήκε στα σκουπίδια μεγάλωσε και είναι ευτυχισμένο δίπλα του

από Μυρτώ Τζώρτζου

Ο γνωστός ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, εκτός από καλός ηθοποιός, είναι και ένας άνθρωπος που αγαπάει τα ζώα. Στο παρελθόν είχε μιλήσει για μια ιστορία που μας είχε συγκινήσει. Ήταν τότε που βρήκε τη σκυλίτσα του, τη Χριστίνα, που είχε χάσει πριν από δυόμισι χρόνια. Ήταν αδέσποτη και την είχε υιοθετήσει.

Η σκυλίτσα είχε χαθεί ανήμερα των Χριστουγέννων και ο Βασίλης την έψαχνε δυόμισι χρόνια. Έψαχνε παντού να τη βρει και έκανε τα πάντα μήπως και την εντοπίσει. Και τη βρήκε, με το ίδιο κολάρο που της είχε βάλει, να τριγυρνάει και πάλι αδέσποτη.

Στα μέσα Μαΐου ο ηθοποιός δημοσιοποίησε ένα συμβάν που έχει να κάνει με ένα μικρό σκυλάκι που το βρήκε στα σκουπίδια. Βρισκόταν λίγο έξω από την Αργαλαστή, στο Πήλιο του Βόλου, λόγω εμβολιασμού, και με αφορμή το τάισμα αδέσποτων σκύλων, η σύζυγός του, Λίνα Πρίντζου @linaprintzou, άκουσε ένα μικρό κλάμα σε έναν κάδο σκουπιδιών. Και άρχισε να ψάχνει στα σκουπίδια, όπου βρήκε ένα μικρό σκυλάκι πεταμένο μέσα. Το μικρούλι ήταν τρομοκρατημένο αλλά τους έγλειφε ασταμάτητα τα χέρια από ευγνωμοσύνη και χαρά. Ο ηθοποιός είχε αναφέρει στην ανάρτησή του: “ Πώς είναι δυνατόν κάποιος που μοιάζει με άνθρωπο να πετάει μια ψυχούλα στα σκουπίδια…???????????”  Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Βρήκε κουταβάκι μέσα σε κάδο σκουπιδιών στο Πήλιο και το έσωσε- Δείτε το βίντεο – Petpet.news

Το ζευγάρι, που έχει δύο ακόμα σκυλάκια, τη Λου και τη Χριστίνα, δεν το άφησε έτσι. Οι δυο τους το πήραν και το μετέφεραν στο σπίτι τους στην Αθήνα.

Πολλοί ήταν αυτοί που ρωτούσαν τι είχε γίνει τελικά το κουταβάκι. Η απάντηση ήρθε από τον ίδιο τον ηθοποιό με αναρτήσεις του στο προφίλ του στο Instagram. Το είχε υιοθετήσει, κάτι που μας έφερε μεγάλη χαρά.

Το κουταβάκι είναι πλέον ευτυχισμένο, τυχερό και απολαμβάνει τα παιχνίδια με τη Λου και τη Χριστίνα. Πολύ τυχερό. Γιατί αν δεν το είχε βρει ο Βασίλης στο δρόμο του, δεν ξέρουμε ποιο θα ήταν το μέλλον του. Ή μάλλον ξέρουμε. Τα βλέπουμε καθημερινά.

από τη Μυρτώ Τζώρτζου, myrto1@hotmail.com

smart

smart

Δείτε τα βίντεο:

https://www.instagram.com/p/CO8P5JnDBNG/

Vasilis Charalampopoulos (@charalampopoulos_vasilis) • Instagram photos and videos

Lina Printzou (@linaprintzou) • Φωτογραφίες και βίντεο στο Instagram

https://www.instagram.com/p/CQZRKk1nKK1/

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο