Συνεχίζει να μας δουλεύει κανονικά: Ο σύζυγος-φονιάς της Καρολάιν και της σκυλίτσας τους ταΐζει γατιά στη φυλακή

από Μυρτώ Τζώρτζου

Ό,τι και να πούμε για το δολοφόνο των Γλυκών Νερών, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, είναι λίγο. Δεν είμαστε ψυχίατροι αλλά δεν θέλει και πολύ να καταλάβουμε ότι ο τύπος αυτός εκτός από αδίσταχτος, σατανικός δολοφόνος και παθολογικά νάρκισσος, έχει και τρομερό θράσος. Τόσο μεγάλο θράσος που σαν κοινωνία πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να μη βγει ποτέ έξω. Όσο και αν πέσει στα μαλακά. Γιατί, όπως βλέπουμε, θα πέσει.

Ο αδίστακτος αυτός τύπος- δεν θα τον πούμε αλλιώς- είχε αποφασίσει να σκοτώσει τη γυναίκα του, την 20χρονη Καρολάιν. Και το έκανε. Στη συνέχεια πήγε και έπνιξε το σκυλάκι που είχαν στο σπίτι και λάτρευε η Καρολάιν, τη Ρόξυ. Και μετά το κρέμασε. Ένα σκυλάκι, πρώην αδέσποτο, το οποίο το ζευγάρι είχε υιοθετήσει από τη φιλοζωική του Μαραθώνα. Είχε πάει μαζί με τη γυναίκα του, η οποία αγαπούσε τα ζώα και ήθελε να πάρει ένα αδέσποτο, και με δήθεν ενθουσιασμό της το πήρε. Και μετά από λίγο καιρό το έπνιξε, έχοντας σκοτώσει και την ίδια. Δύο κακουργηματικές πράξεις.

Αυτός λοιπόν ο φονιάς, με το ψυχρό και ανέκφραστο ύφος, ταΐζει τις γάτες εκεί στη φυλακή. Βλέποντας τα δημοσιεύματα δεν μπορούμε να πιστέψουμε στα μάτια μας. Αν και όλα θα έπρεπε να τα περιμένουμε από αυτόν. Και όταν λέμε όλα, εννοούμε ΟΛΑ.

Ναι, ταΐζει τις γάτες, τις οποίες φυσικά άνετα θα σκότωνε αν αποφάσιζε. Μας δουλεύει; Τρελά. Δουλεύει όλη την κοινωνία ψιλό γαζί. Για να πέσει στα μαλακά φυσικά. Και μετά από συμβουλή του δικηγόρου του, όπως καταλαβαίνουμε. “Κάνε το καλό παιδί, να πέσεις στα μαλακά”. Αυτό δεν λένε όσοι υπερασπίζονται δολοφόνους;

Το να βρίζουμε και να καταριόμαστε δεν έχει καμία συνέπεια σε αυτόν τον τύπο. Το να γράφουμε συνέχεια επίσης κείμενα για τη θέση της γυναίκας, την πατριαρχία και τα λοιπά, έχει γίνει κουραστικό. Γράφτηκαν ήδη αρκετά. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να οργανωθούμε ώστε να προσπαθήσουμε να μην τους αφήσουμε να τον βγάλουν σε μερικά χρονάκια έξω. Δεν πρέπει να αφήσουμε να ξεφουσκώσει και να ξεχαστεί αυτή η υπόθεση, όπως γίνεται συχνά. Να προσπαθήσουμε τουλάχιστον. Αυτά τα άτομα δεν πρέπει να κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Και να μας δουλεύουν κανονικά μπροστά στα μούτρα μας.

από τη Μυρτώ Τζώρτζου

👁‍🗨Γλυκά Νερά: Βίντεο-ντοκουμέντο με τον πιλότο μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού -Τώρα… ταΐζει γάτες

Διαβάστε επίσης: Η ανακοίνωση του Φιλοζωικού Σωματείου Μαραθώνα από το οποίο η Καρολάιν υιοθέτησε τη σκυλίτσα που σκότωσε ο σύζυγος-φονιάς – Petpet.news

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Δύο από τις γατούλες της Καρολάιν ψάχνουν σπίτι- Οι άλλες υιοθετήθηκαν – Petpet.news

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο