Υπέροχες φωτογραφίες από το πρώτο beach bar για σκύλους στον κόσμο

από Μυρτώ Τζώρτζου
Ένα beach bar, το “Monty’s Beach Bar”, ειδικά για σκύλους, άνοιξε στις 29 Ιουλίου του 2016 στην κροατική πόλη Κρικβένιτσα (Crikvenica), στη Βόρεια Αδριατική, επιτρέποντας στα τετράποδα, αλλά και στους κηδεμόνες τους να περάσουν παρέα το καλοκαίρι τους και να χαρούν τη θάλασσα.
Τα τετράποδα μπορούν να κάνουν χαλαρά το μπάνιο τους, να κάνουν παιχνίδια στη θάλασσα, να πάρουν μέρους σε διάφορους διαγωνισμούς που κατά καιρούς οργανώνονται.
Αν τώρα είναι λίγο τεμπέλικα, μπορούν να αράξουν στις ξαπλώστρες τους και να απολαύσουν ανενόχλητα τον ύπνο τους κάτω από τις ξαπλώστρες αλλά και να τσιμπήσουν κάτι από το μπαρ της παραλίας. Τι έχει για αυτά το μπαρ; Από μπίρα φτιαγμένη από κοτόπουλο και λαχανικά, με το όνομα Snuffle, μέχρι ειδικό παγωτό από μπανάνες, γιαούρτι, φιστίκια και γάλα σόγιας. To beach bar είναι ανοιχτό μέχρι αρχές Οκτωβρίου.
Το μπαρ έχει φανατικούς θαμώνες που πάνε κάθε καλοκαίρι. Μακάρι να μπορούσε να γίνει και σε εμάς κάτι τέτοιο. Θα ήταν υπέροχο να έχουμε κάτι οργανωμένο για εμάς και τα κατοικίδιά μας.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο