Υιοθετήθηκε η μικρούλα Ραλλιώ που βρέθηκε σε χωριό των Σερρών σε πολύ άσχημη κατάσταση

από Μυρτώ Τζώρτζου
0 σχόλιο
10

Όπως έχουμε ξαναπεί τα δυσάρεστα περιστατικά, όσον αφορά τα αδέσποτα στη χώρα μας, είναι περισσότερα από τα ευχάριστα. Αυτό δυστυχώς είναι μια πικρή αλήθεια, την οποία ζουν καθημερινά οι εθελοντές φιλόζωοι.

Τα άσχημα φυσικά είναι τα πρώτα που προβάλλονται από τα μίντια. Ίσως γιατί πουλάνε περισσότερο.

Εμείς από την άλλη θέλουμε να προβάλλουμε και τα καλά πράγματα που γίνονται. Για να μη χάνουμε τελείως την ελπίδα μας. Οι εθελοντές έχουν ανάγκη να βλέπουν το φως της δημοσιότητας και τα καλά περιστατικά.

Ένα από αυτά τα ευχάριστα αναφέρουν οι εθελοντές του Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών ΦΟΣ.

Πρόκειται για την υιοθεσία μιας μικρής σκυλίτσας, της Ραλλιώς. Η Ραλλιώ, μαζί με άλλα σκυλάκια, βρέθηκε πριν από λίγο καιρό σε άθλια κατάσταση στη Μονοκκλησιά Σερρών. Κλήθηκαν οι εθελοντές του ΦΟΣ και οι Κτηνίατροι σε Δράση και πήγαν εκεί. Βρήκαν ενήλικα ζώα και κουτάβια άρρωστα. Μωράκια ετοιμοθάνατα. Γεμάτα δερματικά, με ψώρα, παράσιτα και πρησμένες κοιλιές.

Ένα από τα μωρά ήταν και η Ραλλιώ. Μαζί με τα άλλα διασώθηκε και μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο. Δίπλα στους εθελοντές του ΦΟΣ βρισκόταν και η κ. Ντίνα Μανδράκη, γνωστή στην περιοχή για τη φιλοζωική της δράση και τις πολλές διασώσεις της.

Η σκυλίτσα με την κατάλληλη θεραπεία έγινε καλά. Δυνάμωσε και έγινε ένα άλλο σκυλάκι. Έτοιμο για σπίτι. Η αναζήτηση υιοθεσίας είναι δύσκολο πράγμα. Αμέτρητα τα αδέσποτα που έχουν ανάγκη. Πάντα λες: Θα βρεθεί κάποιος;

Και βρέθηκε. Η Ραλλιώ στάθηκε τυχερή. Βρήκε την παντοτινή της αγκαλιά.

Όλοι της ευχόμαστε καλή ζωή, με πολλή αγάπη και πολλά χάδια. Το γράφουμε και θα το γράφουμε κάθε φορά: Η αγάπη των εθελοντών αλλά και αυτών που υιοθετούν τέτοια πλάσματα κάνει θαύματα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πριν από μερικές μέρες υιοθετήθηκε και ο αδερφός της, ο όμορφος Τσίκο. Δείτε τη δική του ιστορία: Υιοθετήθηκε ο μικρός Τσίκο που βρέθηκε σε χωριό των Σερρών σε πολύ άσχημη κατάσταση – Petpet.news

0 σχόλιο
10

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο