Υιοθετήθηκε το κουταβάκι που βρήκε ο ηθοποιός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης παρατημένο και μόνο του σε μια κούτα

από Μυρτώ Τζώρτζου
Ευχάριστα είναι τα νέα για την πανέμορφη κουταβίνα που βρήκε αυτές τις μέρες ο γνωστός ηθοποιός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης παρατημένη σε μια κούτα, χωρίς νερό και φαγητό στην περιοχή της Κορωνησίας, κάπου στον Αμβρακικό κόλπο, στην Άρτα, όπου είχε βρεθεί με την οικογένειά του.
Φυσικά μόλις είδε το σκυλάκι, δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή να το αφήσει εκεί. Δεν υπήρχε περίπτωση άλλωστε να επιβιώσει στην ερημιά, μόνο του, χωρίς καμιά φροντίδα. Έτσι, χωρίς δεύτερη σκέψη, το πήρε στο αυτοκίνητο και το έφερε στο σπίτι του στην Αθήνα. Το περιστατικό έκανε γνωστό μέσω του προφίλ του στο Facebook κάνοντας παράλληλα έκκληση να βοηθήσουμε όλοι ώστε να του βρει σπίτι.
Και τα καλά νέα ήρθαν λίγες μέρες μετά καθώς, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε, το όμορφο αυτό σκυλάκι βρήκε σπίτι. Ευχαρίστησε μάλιστα και όσους βοήθησαν σε αυτό.
Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, εκτός από πολύ καλός ηθοποιός, είναι και ένας χαμηλών τόνων άνθρωπος που του αρέσει να προσφέρει. Γνωστός εδώ και χρόνια για τη φιλοζωία του, μιλάει συχνά για τις κακοποιήσεις που γίνονται στη χώρα μας και για τα δικαιώματα των ζώων. Έχει επίσης συνεργαστεί με φιλοζωικές οργανώσεις στην παρουσίαση διαφόρων βίντεο για τα ζώα. Ο ηθοποιός έχει σώσει και υιοθετήσει πολλά αδέσποτα ζωάκια.
από τη Μυρτώ Τζώρτζου, myrto1@hotmail.com

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο