Ελευσίνα: Υιοθετήθηκε η αδέσποτη σκυλίτσα Ρέα που ζούσε 5 χρόνια στους δρόμους

από Μυρτώ Τζώρτζου
Άλλη μια όμορφη υιοθεσία έγινε, αυτή τη φορά στην Ελευσίνα. Πρόκειται, όπως μας ενημερώνουν οι εθελοντές της Φιλοζωικής Ομάδας Ελευσίνας- Αδέσποτα Μυστήρια Αδέσποτα Μυστήρια – φιλοζωική ομάδα Ελευσίνας για την αδέσποτη σκυλίτσα Ρέα-γνωστή και ως Γερμανίδα, Μπίρα, Μπέλα- η οποία ήταν μια από τις μασκότ της πόλης εκεί στην Ελευσίνα.
Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι όταν ένα αδέσποτο ζώο βρίσκει σπίτι. Γνωρίζουμε τους κινδύνους του δρόμου και της αδέσποτης ζωής. Ο μέσος όρος μάλιστα της αδέσποτης αυτής ζωής είναι περίπου 2 χρόνια. Δυστυχώς αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα.
Η 7 ετών υγιέστατη Ρέα έζησε παραπάνω αδέσποτη καθώς ήταν στους δρόμους για 5 χρόνια. Αγαπητή, φιλική και παιχνιδιάρα, ήταν ιδιαίτερα αγαπητή σε μαθητές και καθηγητές των σχολείων.
Οι άνθρωποι της φιλοζωικής προσπάθησαν πολλές φορές να της βρουν σπίτι. Όμως δεν τα κατάφεραν. Πολλές οι αναρτήσεις, οι κινητοποιήσεις αλλά τίποτα δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Έτσι πήγε προσωρινά σε φιλοξενία. Η κα. Σμαρούλα Αγγελίδου – Στεφάνου και η οικογένειά της άνοιξαν το σπίτι τους για το ζωάκι αυτό. Όμως η φιλοξενία θα τελείωνε και η σκυλίτσα θα έπρεπε να επανενταχθεί.
Και η όμορφη Ρέα στάθηκε τυχερή γιατί δεν επέστρεψε στο δρόμο. Βρήκε σπίτι και η αδέσποτη ζωή τελείωσε για αυτή. Τώρα θα είναι προστατευμένη και χωρίς να κινδυνεύει από τίποτα. Υπάρχει καλύτερη εξέλιξη από αυτή;
Δείτε τη ανάρτηση της ομάδας Αδέσποτα Μυστήρια για την υιοθεσία της αδέσποτης Ρέας:
“Και μέσα σε όλες τις κακουχίες που ζει η χώρα μας, υπήρξε και μία ευχάριστη νότα, διότι ολοκληρώθηκε η υιοθεσία της αγαπημένης μας Ρέας – γνωστή και ως Γερμανίδα, Μπίρα, Μπέλα !
Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μία από τις μασκότ της πόλης μας, και ιδιαίτερα αγαπητή σε μαθητές και καθηγητές των σχολείων μας, βρήκε μετά από 5 χρόνια αδεσποτοσύνης τον άνθρωπό της και στέριωσε.
Τα ευχαριστώ προς την κα. Σμαρούλα Αγγελίδου – Στεφάνου και την οικογένειά της που της πρόσφερε φιλοξενία & φροντίδα, είναι λίγα…Ευχόμαστε ολόψυχα καλή ζωή !”

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο