Λιβαδειά: Ζευγάρι υιοθέτησε μαζί και τα δυο αδερφάκια σκυλάκια που βρέθηκαν πεταμένα στο δρόμο

από Μυρτώ Τζώρτζου
Η ιστορία που αναφέρουν οι Εθελοντές Φιλόζωοι Λιβαδειάς – Animal Welfare Volunteers δεν σας κρύβουμε ότι είναι μια από τις πιο όμορφες ιστορίες υιοθεσίας που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό. Γιατί όλες οι υιοθεσίες είναι όμορφες αλλά μερικές είναι, ας το πούμε, δύο φορές πιο όμορφες και πιο συγκινητικές.
Πρόκειται για την υιοθεσία δύο πανέμορφων θηλυκών σκυλιών, τα οποία πετάχτηκαν μωράκια, από κάποιον ασυνείδητο, στην περιοχή της Λιβαδειάς. Συνηθισμένη και καθημερινή ιστορία.
Τα κουταβάκια αυτά περισυλλέχτηκαν και έμειναν στο κλουβί για αρκετό καιρό. Το σπίτι τους ήταν το κλουβί.
Οι Εθελοντές Φιλόζωοι Λιβαδειάς ξεκίνησαν έναν αγώνα, με αναρτήσεις και τα σχετικά, ώστε να μπορέσουν να βρουν ένα σπιτάκι για αυτά τα υπέροχα σκυλάκια, τα οποία κάποιος θεώρησε σκουπίδια και τα πέταξε.
Δεν είναι όμως εύκολες πλέον οι υιοθεσίες.
Αμέτρητα ζωάκια μαζεύονται καθημερινά από τους δρόμους. Αμέτρητα κουταβάκια χωρίς καμιά ελπίδα επιβίωσης. Μπορείς να αφήσεις ένα κουταβάκι στο δρόμο; Δεν μπορείς. Για αυτό οι φιλοζωικές και οι μεμονωμένοι φιλόζωοι έχουν γεμίσει τα σπίτια τους ζώα. Και πλέον σηκώνουν τα χέρια ψηλά. Οι εγκαταλείψεις στη χώρα μας είναι δίχως τέλος. Είναι, με άλλα λόγια, μεγάλη τύχη, να βρει σπίτι ένα ζωάκι.
Όμως τα δύο κουταβάκια, που πλέον έχουν μεγαλώσει, ήταν από αυτά τα ζώα που είχαν τύχη. Και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα στο κλουβί, τα πράγματα άλλαξαν για αυτά.
Όπως αναφέρουν οι εθελοντές, την έκκλησή τους για υιοθεσία είδαν η Νάντια και ο Δημήτρης και θέλησαν να υιοθετήσουν το ένα από αυτά. Αλλά η μοίρα τα θέλει αλλιώς τα πράγματα. Πηγαίνοντας εκεί να πάρουν τη μία σκυλίτσα, είδαν και την άλλη. Και δεν τους έκανε καρδιά να τα χωρίσουν και να αφήσουν τη μία πίσω, μόνη της. Έτσι υιοθέτησαν και τις δύο. Και από τετραμελής οικογένεια που ήταν έγιναν εξαμελής.
Οι Εθελοντές Φιλόζωοι Λιβαδειάς – Animal Welfare Volunteers, ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτή τη διπλή υιοθεσία, αναφέρουν:

Νάντια και Δημήτρη σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας που κάνατε κάτι τόσο σπουδαίο!!!!!

Σας ευχόμαστε να έχετε μία υπέροχη ζωή όλοι μαζί και να είστε πάντα ευτυχισμένοι ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
Οι αδερφούλες τώρα
Όταν βρέθηκαν

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο