Μετέτρεψε το παλιό της Renault και ξεκίνησε το γύρο του κόσμου με τη σκυλίτσα της

από Μυρτώ Τζώρτζου

Η Marina Piro γεννήθηκε στην Ιταλία, έζησε και σπούδασε στη Μεγάλη Βρετανία και σήμερα ταξιδεύει σε όλον τον κόσμο με το αγαπημένο της σκυλάκι, πρώην αδέσποτο, ράτσα λαμπραντόρ, την Odie.

Όταν το 2001 αγόρασε το πεντάπορτο Renault Kangoo, δεν φανταζόταν ότι κάποια στιγμή θα το διαμόρφωνε έτσι ώστε να ταξιδεύει σε όλον τον κόσμο. Αφού λοιπόν ξόδεψε περίπου 700 ευρώ φτιάχνοντας κρεβάτι, κουζίνα, ειδικό φωτισμό, και το διακόσμησε σαν να ήταν σπίτι, το ονόμασε Pam και μαζί με την Odie ξεκίνησε.

Σε συνέντευξή της στο διαδικτυακό Bored Panda η Marina είπε: “Δεν ξέρω πόσο θα διαρκέσει το ταξίδι μου. Και δεν είναι στόχος μου να δω όσο περισσότερα μέρη γίνεται αλλά να μάθω καλά τα μέρη που επισκέπτομαι. Αυτό έχει για εμένα σημασία. Η Odie επίσης τρελαίνεται για να ταξιδεύει και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Είναι η καλύτερη παρέα. Θέλει συνέχεια να είναι έξω και να παίρνει καθαρό αέρα. Το αγαπημένο μου δε μέρος στον κόσμο είναι η λίμνη Xonrupt στη Γαλλία. Μου αρέσει και το Brighton στη Βρετανία αλλά και η περιοχή Valle d’aosta στην Ιταλία που έχει απίστευτη θέα. Φέτος θα επισκεφτώ την Ισπανία και την Πορτογαλία. Συνήθως μένω τρεις εβδομάδες ή και περισσότερο στο κάθε μέρος.”

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη Marina και τα ταξίδια της, μπορείτε να μπείτε στο blog της που λέγεται Pamthevan.

 

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο