Αυτός ο σκυλάκος έχει κλέψει καρδιές και ο λόγος είναι εμφανής

από Μυρτώ Τζώρτζου

Ήταν τα αγαπημένα σκυλιά, κατά τη διάρκεια του 18ου αιώνα, της αγγλικής αριστοκρατίας. Σήμερα έχουν γίνει η μασκότ σε πυροσβεστικές υπηρεσίες πολλών χωρών, όπως στην Αμερική. Είναι επίσης από τα πιο φωτογενή ζώα. Ο λόγος για τα πανέμορφα και υπέροχα σκυλάκια Δαλματίας που με την εμφάνισή τους κλέβουν την παράσταση.

Αυτό που δεν ξέρουμε πολλοί είναι ότι τα κουταβάκια αυτής της ράτσας γεννιούνται ολόασπρα χωρίς τις μαύρες βούλες που αποκτούν στη συνέχεια της ζωής τους. Για το λόγο μάλιστα αυτόν, το ότι δηλαδή γεννιούνται λευκά, πολλά από αυτά είναι κουφά.

Τον τελευταίο καιρό ένας τέτοιος σκυλάκος Δαλματίας, με το όνομα Wiley, έχει τρελάνει τους χρήστες στα social media. Ο λόγος; Εκτός από όλα τα άλλα που τον κάνουν κούκλο, αν παρατηρήσετε προσεκτικά τις φωτογραφίες του, θα δείτε μια μαύρη μικρή καρδούλα που βρίσκεται στη μύτη του. Αυτή η καρδούλα τον έχει κάνει μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα διάσημο.

Ο Wiley γεννήθηκε στις 12 Ιανουαρίου 2018 και ζει με την οικογένειά του στο Ντένβερ, στο Κολοράντο των Ηνωμένων Πολιτειών. Είναι παιχνιδιάρης, κοινωνικός και του αρέσει να παίζει με τα άλλα σκυλιά. Και ευτυχώς για όλους, μεγαλώνοντας η χαρακτηριστική καρδούλα της μύτης του παραμένει.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο