Να γιατί τα σκυλιά είναι καλύτερα από τα μαξιλάρια

από Μυρτώ Τζώρτζου

Ένα καλό μαξιλάρι μας βοηθάει στο να έχουμε έναν άνετο και ευχάριστο ύπνο. Αυτό σύμφωνα με τους ειδικούς. Γιατί όσοι έχουν σκύλο έχουν το δικό τους, άλλο είδους μαξιλάρι, το οποίο δεν αλλάζουν με τίποτα. Το τριχωτό αυτό μαξιλάρι λέγεται σκύλος και είναι η καλύτερη λύση στην αϋπνία, το άγχος και την ένταση.

Πριν από ένα χρόνο είδε το φως της δημοσιότητας άλλη μια έρευνα σχετικά με το πόσο καλό κάνουν στα παιδιά οι σκύλοι. Η έρευνα αυτή, που έγινε στη Φινλανδία και δημοσιεύτηκε στο περιοδικό “The Pedriatics”, αναφέρει ότι τα παιδιά, τα οποία ζουν στο σπίτι με σκύλο, μεγαλώνοντας αρρωσταίνουν λιγότερο από κρύωμα και μολύνσεις των αυτιών και έχουν πιο γερό ανοσοποιητικό, από αυτά που δεν μεγάλωσαν χωρίς σκύλο. Επομένως για να θωρακιστεί η υγεία τους, θα πρέπει οι γονείς να σκεφτούν σοβαρά την υιοθεσία ενός μαλλιαρού τετράποδου.

Οπότε αν τηρείτε πάντα τους κανόνες υγιεινής και είστε προσεκτικοί, μπορείτε να αντικαταστήσετε άνετα το μαξιλάρι σας με έναν τρυφερό και γλυκό σκύλο. Τα παιδιά άλλωστε ξέρουν καλύτερα.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο