Ένας γατούλης με στραβισμό, που υιοθετήθηκε από καταφύγιο, έχει κλέψει τις καρδιές όλων

από Μυρτώ Τζώρτζου

Ένας γατούλης, ο Belarus, που ζει με την οικογένειά του στο Σαν Φρανσίσκο των Ηνωμένων Πολιτειών, έχει κλέψει τις καρδιές όλων στα social media. Ο λόγος; Τα στραβά ματάκια του που τον κάνουν ξεχωριστό και διαφορετικό από τα άλλα γατάκια. Αλλά αυτό είναι και το προσόν του. Αυτή είναι η γοητεία του. Κανένα άλλωστε ζωάκι δεν είναι άσχημο. Το καθένα είναι ξεχωριστό.

Ο Belarus έχει στραβισμό. Η περήφανη “μαμά” του Rachel Krall αναφέρει ότι είναι από τα πιο κοινωνικά γατάκια που έχει γνωρίσει. Και με χιλιάδες followers στα social media που έχουν στην κυριολεξία ξετρελαθεί μαζί του.

Ο γατούλης υιοθετήθηκε από καταφύγιο. Το καταφύγιο αυτό ανέβασε το 2018 φωτογραφίες του αναζητώντας υιοθεσία και έγινε στην κυριολεξία χαμός. Ήταν τόσες πολλές οι προσφορές που έγινε κλήρωση. Έτσι βρέθηκε στα χέρια της Krall, η οποία αποφάσισε να βοηθήσει και τα άλλα ζώα εκεί. Έτσι παρουσιάζει στο διαδίκτυο βιντεάκια με τη ζωή του Belarus και συγκεντρώνει χρήματα για το τοπικό καταφύγιο. Επίσης πουλάει διάφορα πράγματα με τη φωτογραφία του πάνω και μέρος αυτών πηγαίνει στο καταφύγιο.

Τα σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες του Belarus δείχνουν πόσο τον θαυμάζουν. Πολλοί γράφουν ότι οι φωτογραφίες του τους φτιάχνουν τη μέρα και αισθάνονται πιο χαρούμενοι.

Ο ιδιαίτερος αυτός γατούλης είναι ένα αξιαγάπητο πλάσμα. Δεν έχει κανένα πρόβλημα που είναι έτσι τα ματάκια του και απολαμβάνει τη ζωή του χωρίς να έχει κανένα θέμα.

Saturday chin scratches

Δημοσιεύτηκε από Belarus The Cat στις Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου 2020

Διαβάστε επίσης

2 Σχόλια

Αφήστε ένα Σχόλιο