Δύο αδέρφια από τη Ρουμανία φροντίζουν αμέτρητα αδέσποτα και φιλοξενούν άρρωστα στο καταφύγιο που έχουν φτιάξει

από Μυρτώ Τζώρτζου
Δύο αδέρφια από τη Ρουμανία, ο Remus και η αδερφή του, ξεκίνησαν πριν από 3 χρόνια να διασώσουν αδέσποτα ζωάκια από τους δρόμους της χώρας τους. Αγαπούσαν από πολύ μικρά τα ζώα και πάντα είχαν γάτες στο σπίτι. Έτσι αποφάσισαν κάποια στιγμή να βοηθήσουν κάνοντάς το πιο οργανωμένα.
Η αρχή έγινε από τη γειτονιά τους. Κάπως έτσι ξεκινάμε άλλωστε όλοι μας. Αμέτρητα αδεσποτάκια περιφέρονταν γύρω από το σπίτι τους, τα περισσότερα σε άσχημη κατάσταση. Η σίτιση και η περίθαλψή τους ήταν τα βασικά. Παράλληλα άρχισαν και τις στειρώσεις. Και μετά, η δημιουργία ενός μικρού καταφυγίου, στο οποίο σήμερα ζουν 200 περίπου ζώα. Όλα αυτά φυσικά με δικά τους χρήματα.
Τα ζώα όμως ήταν αμέτρητα, κάτι που τους οδήγησε να φτιάξουν μια οργάνωση ώστε να μπορεί ο κόσμος να τους βοηθάει. Έτσι γεννήθηκε το Furever Home-Romania Cat Rescue Furever Home – Romania Cat Rescue | Facebook, μια φιλοζωική οργάνωση, ένας φιλοζωικός οργανισμός για τη σίτιση, την περίθαλψη, την αποθεραπεία, την παραμονή και τη στείρωση των ζώων.
Σε αυτά τα τρία χρόνια έχουν σωθεί πολλά ζώα που δεν είχαν καμιά ελπίδα στο δρόμο. Ο Remus και η αδερφή του αυτή τη στιγμή φροντίζουν στο καταφύγιό τους περίπου 200 αδέσποτα, στην πλειοψηφία τους γάτες. Πολλά από αυτά είναι άρρωστα ή σε ανάρρωση. Τα έξοδα του καταφυγίου ξεπερνάνε τις 2000 ευρώ το μήνα. Αυτό που χρειάζονται είναι βασικά τροφές για τα ζώα αυτά.
Romania Cat Rescue – Furever Home animal right organization – Romaniacatrescue
 👉🏻Δείτε εδώ
                                    

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο