Μεγαλόπολη: Είναι καλά η σκυλίτσα που βρέθηκε δεμένη σε τσουβάλι μέσα σε κάδο σκουπιδιών

από Μυρτώ Τζώρτζου

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει άλλη μια φορά ένα αποτρόπαιο γεγονός με θύμα ένα αθώο πλάσμα.

Ο λόγος για το περιστατικό της Μεγαλόπολης όπου αυτές τις μέρες πολίτης άκουσε θόρυβο και εντόπισε μέσα σε κάδο σκουπιδιών μια ζωντανή αδέσποτη σκυλίτσα κλεισμένη καλά μέσα σε τσουβάλι. Το ζώο ήταν ανήμπορο να κάνει οτιδήποτε. Ο σκοπός αυτού που έκανε αυτή την άθλια πράξη δεν ήταν άλλος από το να αλεστεί από το απορριμματοφόρο κατά τη συγκομιδή των απορριμμάτων. Όσο και αν φαίνεται απάνθρωπο, η πράξη του δείχνει μόνο αυτό. Ένα ζωντανό πλάσμα που δεν έφταιξε σε τίποτα να βρει φριχτό θάνατο.

Η σκυλίτσα ευτυχώς μέση στην ατυχία της στάθηκε τυχερή καθώς ο πολίτης που την είδε, της έσωσε τη ζωή. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία όπου πήγε στο σημείο. Στο σημείο πήγαν και οι εθελόντριες Διονυσία Βλάχου και Ευτυχία Μπούκα. Το σκυλάκι ήταν σε άσχημη κατάσταση και παραπατούσε. Με δυσκολία ανέπνεε. Μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο για περίθαλψη. Και τα πράγματα ευτυχώς είναι ευχάριστα, καθώς, όπως αναφέρει η Φιλοζωική Δράση Εθελοντών Δήμου Μεγαλόπολης, η όμορφη σκυλίτσα βγήκε από το κτηνιατρείο, είναι καλά και φιλοξενείται. Αναζητάει επίσης ένα μόνιμο σπίτι για να μη βγει στο δρόμο και πάλι.

Γίνεται έκκληση όποιος είδε ή γνωρίζει κάτι να δώσει πληροφορίες ΑΤ Μεγαλόπολης ή στον Δήμο. Μην κλείσετε να μάτια σε ένα τόσο φριχτό περιστατικό. Ο δράστης είναι επικίνδυνος και πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά. Μη γίνεστε συνένοχοι. Η σιωπή είναι συνενοχή. Μην αφήσουμε ακόμα ένα περιστατικό ατιμώρητο.  Όποιος κάνει κάτι τέτοιο είναι επικίνδυνος για όλους μας.

Έχει ήδη δοθεί κατάθεση, σχηματίστηκε δικογραφία και η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη. 

Για υιοθεσία ή φιλοξενία της σκυλίτσας καλέστε στο 6940662774 – Dionysia Vlachou

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο