Έρχεται η 30η και 31η Διεθνής Έκθεση Γάτας

από Μυρτώ Τζώρτζου

Γάτες: αν τις λατρεύεις, τις θαυμάζεις και θες να τις αποθεώσεις, ο Ελληνικός Όμιλος Γάτας σε προσκαλεί να το κάνεις το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στην 30ή και 31η Διεθνή Έκθεση Μορφολογίας Γάτας της FIFe!

Η έκθεση ανοίγει τις πόρτες της για να αγκαλιάσει 250 πανέμορφες γάτες ράτσας και μη από την Ελλάδα και το εξωτερικό που θα διεκδικήσουν μια θέση στην καρδιά σου.

Γάτες Βεγγάλης, Βιρμανίας, Περσικές, Αβησσυνίας, Σομαλίας, Εξωτικές και 25 ακόμα φυλές θα σε περιμένουν για να σου αποκαλύψουν όλα τα μυστικά τους.

Ανάμεσα στις κορυφαίες στιγμές του διημέρου είναι και ένα ειδικό show-in-the-show για τις λατρεμένες από το ελληνικό γατοφιλικό κοινό Γάτες Νορβηγικού Δάσους και Ιερής Βιρμανίας που δεν πρέπει να χάσεις.

Επιπρόσθετα για πρώτη φορά στην Ελλάδα, όλο το Σαββατοκύριακο από τις 10:00 εώς τις 16:30, στο αμφιθέατρο της έκθεσης θα υπάρχει ένα πλήρες πρόγραμμα με πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες από κτηνίατρους & άλλους επαγγελματίες, με θέματα σχετικά με τη φροντίδα και τον καλλωπισμό της γάτας σου.

Παράλληλα, πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχουν και οι φιλοζωικές οργανώσεις Scars και Γάτες Φλοίσβου που θα παρουσιάσουν τις δράσεις τους και θα σε ενημερώσουν ώστε όλοι μαζί να κάνουμε τον κόσμο της γάτας καλύτερο υιοθετώντας, δωρίζοντας ή ακόμα και προσφέροντας εθελοντικά. Επίσης θα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε και μερικά από τα αδεσποτάκια που φροντίζουν και που έχουν ανάγκη από σπίτι.

Σε περιμένουμε στο πολιτιστικό κέντρο Δαΐς (οδός Μεσογείων 151, τκ 151 26, Παράδεισος Αμαρουσίου) Σάββατο 4 και Κυριακή 5 Φεβρουαρίου από τις 10:00 – 19:30, με ελεύθερη είσοδο και δωρεάν πάρκινγκ.

Πηγή: http://www.petsonly.gr/

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο