Αυτός είναι ο πιο τυχερός σκύλος στη Μ. Βρετανία

από Μυρτώ Τζώρτζου

Ένα πανέμορφο μαύρο σκυλί, ράτσας λαμπραντόρ, η Poppy, κέρδισε δίκαια τον τίτλο του “πιο τυχερού σκύλου στη Μεγάλη Βρετανία” καθώς αυτό που του συνέβη είναι σχεδόν αδύνατον.

Η Poppy έκανε βόλτα με το αφεντικό της, όταν ξέφυγε από τα χέρια του και άρχισε να κυνηγάει ένα ελάφι που εμφανίστηκε ξαφνικά στο δρόμο. Τα δυο ζώα στον πανικό τους βρέθηκαν στις γραμμές ενός τρένου και χωρίς να προσέξουν χτυπήθηκαν από αυτό. Το ελάφι πέθανε ακαριαία. Η Poppy όμως όχι. Έμεινε χτυπημένη στις γραμμές.  Το τρένο ακολούθησαν 3 ακόμα τρένα, τα οποία πέρασαν κανονικά πάνω από τα δυο ζώα.

Ο ιδιοκτήτης της σκυλίτσας έφτασε στο σημείο μετά από 20 λεπτά και έκπληκτος είδε ότι εκείνη ζούσε. Το ζώο μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο Garston Vets στο Wiltshire, στη Νοτιοδυτική Αγγλία, όπου και διαπιστώθηκε το απίστευτο: Είχε σπάσει μόνο τρία πλευρά και είχε μια μεγάλη πληγή στη μέση. Μετά από κάποιες μέρες νοσηλεία η σκυλίτσα μπόρεσε και γύρισε σπίτι της. Η ιστορία της έγινε αμέσως viral και δικαίως της απονεμήθηκε ο τίτλος της πιο τυχερής σκυλίτσας στη Βρετανία.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο