Ελευσίνα: Αστυνομικοί φρόντισαν σκύλο που υπέστη ξυλοδαρμό από τον ιδιοκτήτη του

από Μυρτώ Τζώρτζου

Συνελήφθη ιδιοκτήτης σκύλου όταν δύο αστυφύλακες από το Α.Τ. Ελευσίνας εκτελώντας περιπολία κλήθηκαν μεσάνυχτα για φραστικό επεισόδιο στον τομέα ευθύνης τους.

Κατά την άφιξή τους βρήκαν έντρομη όλη τη γειτονιά καθώς και έναν άνδρα αιμόφυρτο.Όλοι είχαν βγει στο δρόμο και φώναζαν ότι άτομο εύσωμο, περίπου στο 1,80, το οποίο είχε αποχωρήσει από το σημείο προς άγνωστη κατεύθυνση μαζί με το σκύλο του, λίγο πριν αφιχθεί το περιπολικό, χτυπούσε με μανία το μικρόσωμο σκύλο του. Το ζώο ούρλιαζε από τα χτυπήματα με αποτέλεσμα να ξυπνήσει η γειτονιά.

Κάποιος γείτονας που του έβαλε τις φωνές υπέστη άγριο ξυλοδαρμό και όταν έγινε παρέμβαση και από άλλα άτομα, ο δράστης διέφυγε επιστρέφοντας με ένα μαχαίρι 21,5 εκατοστά με απειλητικές διαθέσεις προς όλους τόσο φραστικά όσο και με την επίδειξη του μαχαιριού.

Οι αστυνομικοί, αφού συγκέντρωσαν χαρακτηριστικά του ατόμου, αποχώρησαν για να τον αναζητήσουν. Μέσα σε 5 λεπτά οι άνθρωποι της αστυνομίας είχαν εντοπίσει σε σκοτεινό πάρκο το δράστη από τον οποίο αφαίρεσαν το μαχαίρι. Στη συνέχεια τον συνέλαβαν παίρνοντας στην αγκαλιά τους το μικρόσωμο φοβισμένο σκυλάκι. Στο αστυνομικό τμήμα ο μικρός σκυλάκος δέχτηκε τη φροντίδα των αστυνομικών, οι οποίοι τον τάισαν.

Στη συνέχεια, έπειτα από συντονισμένες ενέργειες του Υπαστυνόμου, ο όποιος είναι αρμόδιος και υπεύθυνος στο γραφείο αστυνόμευσης, σε συνεννόηση με τη Διοικητή του Α.Τ ο σκύλος δόθηκε στη φιλοζωική Ελευσίνας, παρουσία της Κτηνιάτρου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ ΓΚΙΟΚΑ, η οποία είναι συμβεβλημένη με το Δήμο Ελευσίνας και σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα) και υπεύθυνου του Δήμου.

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου οδηγήθηκε στον εισαγγελέα για τα άρθρα 308,333,361,2168/93,4039/12, αδικήματα για σωματικές βλάβες, απειλή, εξύβριση, περί όπλων καθώς και για κακοποίηση ζώου συντροφιάς. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους προαναφερόμενους και ιδιαίτερα στους αστυνομικούς που έδρασαν άμεσα και κατάφεραν, εκτός από τη σύλληψη του δράστη, να κερδίσουν και τα ευμενή σχόλια των πολιτών.

Πηγή: http://gorganews.gr/

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο