Ο τριποδάκος σκύλος που έμεινε 9 χρόνια σε άθλιο εκτροφείο διασώθηκε και βρήκε σπίτι

από Μυρτώ Τζώρτζου

Η ιστορία του τρίποδου σκυλάκου Trip είναι μια από τις χιλιάδες θλιβερές ιστορίες ζώων που δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας. Αυτές οι ιστορίες, όσο τραγικές και αν είναι, μας ενημερώνουν και μας κάνουν να συνειδητοποιήσουμε τη φρίκη των παράνομων εκτροφείων, των λεγόμενων puppy mills.

O Trip, όπως και άλλα σκυλάκια, έζησε 9 άθλια χρόνια σε ένα τέτοιο εκτροφείο  μέσα σε ένα άθλιο κλουβί. Μέσα στην ατυχία του όμως στάθηκε τυχερός γιατί διασώθηκε από την οργάνωση National Mill Dog Rescue, μια οργάνωση που σώζει σκυλάκια από τα εκτροφεία. Οδηγήθηκε σε καταφύγιο στο Κολοράντο, όπου ξεκίνησε τη νέα του ζωή.

Όμως ούτε αυτή η ζωή είναι η ζωή που θα πρέπει να έχει όχι μόνο ένα σκυλάκι αλλά οποιοδήποτε ζώο. Παρόλα αυτά εκεί οι εθελοντές τον περιέθαλψαν με πολλή αγάπη καθώς ήταν σε άθλια κατάσταση. Φρόντισαν τις πληγές του, τα δόντια του, το τρίχωμά του, τον στείρωσαν και τον μεταμόρφωσαν σε ένα υπέροχο σκύλο. Έτοιμο να βρει ανθρώπους που έστω και σε αυτή την ηλικία θα τον αγαπήσουν και θα του προσφέρουν ένα ζεστό σπίτι.

Και έτσι και έγινε. Λίγο πριν από το Halloween, o Trip υιοθετήθηκε. Οι άνθρωποι που τον πήραν του υποσχέθηκαν ότι θα κάνουν τα πάντα για να ζήσει ευτυχισμένος και να ξεχάσει αυτά που πέρασε στο άθλιο κλουβί του εκτροφείου. Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

Three-Legged Dog Trip Is Finally Getting a Taste of Freedom

After spending 9 years in a puppy mill, three-legged dog Trip is finally getting a taste of freedom!

Δημοσιεύτηκε από People στις Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2018

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο