Πυροσβέστης σώζει γάτα από τις φωτιές στην Καλιφόρνια και εκείνη δεν σταματάει να τον ευχαριστεί

από Μυρτώ Τζώρτζου

Οι πρόσφατες φωτιές στην Καλιφόρνια είναι από τις πιο φονικές στην ιστορία της Πολιτείας. 82 άνθρωποι μέχρι τώρα έχουν χάσει τη ζωή τους, χιλιάδες σε νοσοκομεία με εγκαύματα, αμέτρητοι εκτοπισμένοι και αμέτρητος αριθμός ζώων που κάηκαν.

Πυροσβέστες και εθελοντές έδωσαν και εξακολουθούν να δίνουν μεγάλο αγώνα για να σώσουν ανθρώπους και ζώα. Ένας από αυτούς είναι και ο πυροσβέστης Ryan Coleman, ο οποίος βοήθησε στην κατάσβεση της φωτιάς στην πόλη Paradise, στη Βόρεια Καλιφόρνια, που κάηκε ολοσχερώς. Η περιοχή μάλιστα επίσημα ανακηρύχτηκε σε τοξικό σκουπιδότοπο.

Εκεί σε αυτόν το σκουπιδότοπο ο Coleman βρήκε έναν επιζώντα. Μια γατούλα που την έβγαλε από τις στάχτες και της έσωσε τη ζωή. Όπως ο ίδιος θα πει και θα δείξει με τις ανάλογες φωτογραφίες στο facebook, η όμορφη γατούλα θέλησε να του το ανταποδώσει. Άρχισε λοιπόν να τον χαϊδεύει, να ανεβαίνει πάνω του και να μην ξεκολλάει από αυτόν. Έκατσε μάλιστα και στον ώμο του και πήγαινε όπου και εκείνος. Το καλύτερο χαλαρωτικό τέτοιες δύσκολες ώρες.

https://www.facebook.com/ryan.coleman.54540/videos/pcb.10216927103271229/10216927097031073/?type=3&theater

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο