“Η Ρόξυ και το Μυστήριο του Άγιου-Βασίλη”

από Μυρτώ Τζώρτζου

Οι εκδόσεις ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ παρουσιάζουν το πιο πρωτότυπο Χριστουγεννιάτικο Παραμύθι με πρωταγωνίστρια τη μικρή αδέσποτη σκυλίτσα ΡΟΞΥ. Οι συγγραφείς Αρτέμης Σαμοθράκης και Αλέξανδρος Κατσάρης μας συστήνουν τη μικρή Βασιλική, τον πονηρό πράσινο καλικάντζαρο και ζητούν τη βοήθειά μας σε μια μαγική περιπλάνηση στο χωριό του Αϊ-Βασίλη!

Μια ειδική αποστολή γεμάτη μυστήριο, περιπέτεια και ελπίδα σε περιμένει να γίνεις πέρα από αναγνώστης της και σύμμαχος σε μια προσπάθεια να βρούμε όλοι αυτές τις γιορτές τη μαγεία μέσα σε ένα γράμμα αγάπης!

Ο εικονογράφος Γιάννης Τσιβγούλης και ο φωτογράφος Peter Tamas “έντυσαν” με εικόνες το πιο διαδραστικό βιβλίο των φετινών Χριστουγέννων!

Η παρουσίαση θα γίνει αυτό το Σάββατο 3-12 στις 12:00 το μεσημέρι στο καφέ ΟΑSIS στην περιοχή του Ζαππείου, ενώ για το βιβλίο θα μιλήσουν οι ηθοποιοί: Μαρία Κορινθίου, Λευτέρης Ελευθερίου, ο δημοσιογράφος Ηλίας Μαραβέλιας και η συγγραφέας Αναστασία Κορινθίου.

Αποσπάσματα από το ίδιο το βιβλίο θα διαβάσει η ηθοποιός Χριστίνα Πάγκαλη!

Τέλος, ένα μαγικό επιστολόχαρτο με την πατούσα της Ρόξυ θα δίνεται σαν δώρο σε όλους τους μικρούς και μεγάλους που θα αγοράσουν το παραμύθι της με σκοπό να εκπληρωθούν τα αναγνωστικά τους όνειρα και επιθυμίες, ενώ σε κάθε πόλη που θα ταξιδέψει η μικρή Ρόξυ για την παρουσίασή του, θα χαρίζει τροφή στους αδέσποτους φίλους της!

Home

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο