Έφτιαξε καταφύγιο για 300 αδέσποτες γάτες στη μνήμη του γιου του

από Μυρτώ Τζώρτζου

Η ιστορία του Αμερικανού Chris Arsenault, ο οποίος δημιούργησε ένα καταφύγιο για γάτες, το Happy Cat Sanctuary στο σπίτι του στο Long Island της Νέας Υόρκης, είναι ιδιαίτερα συγκινητική.

Ο Chris το 2006 έχασε τον 24χρονο γιο του, Eric, από τροχαίο, όταν η μηχανή που οδηγούσε τρακάρισε με αυτοκίνητο. Ο Eric αγαπούσε πολύ τις γάτες. Έτσι ο Chris αποφάσισε, τιμώντας το γιο του, να ασχοληθεί με τη διάσωση όσων έχουν ανάγκη.

Αρχικά ξεκίνησε να ταϊζει αδέσποτα γατάκια και να φτιάχνει σπιτάκια για να προστατευτούν το χειμώνα. Στα πολύ κρύα τα έπαιρνε μέσα στο σπίτι του. Με τον καιρό αφιερώθηκε μόνο σε αυτό. Έφτιαξε το καταφύγιο όπου περιθάλπτει πάνω από 300 αδέσποτες γάτες. “Θέλω να κάνω κάτι καλό στη ζωή μου. Στη μνήμη του γιου μου. Η κάθε γάτα έχει τη δική της πονεμένη ιστορία. Έχω σώσει γάτες κακοποιημένες, με τραγικές ιστορίες πίσω τους. Γάτες που τις χρησιμοποιούσαν για δολώματα σε κυνομαχίες. Όλες πλέον είναι στειρωμένες, εμβολιασμένες και έτοιμες για υιοθεσία”. λέει ο ίδιος σε συνέντευξή του.

980x catsa catsb2 catsc1 catsd1 catse1 a aa aaa aaaaa

 

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο