Άντρας βρήκε έναν “χαμένο” σκύλο, θέλησε να βοηθήσει μέχρι που είδε αυτό που έγραφε η ταυτότητά του

από Μυρτώ Τζώρτζου

Όταν ο Tyler Wilson είδε έναν όμορφο και φιλικό σκύλο, ράτσας Golden Lab, να περιφέρεται σε ένα δρόμο κοντά στο σπίτι τoυ στο Kentucky των Ηνωμένων Πολιτειών, θεώρησε ότι είχε χαθεί. Ο σκύλος φορούσε ταμπελίτσα, έτσι ο Wilson πλησίασε να δει το όνομα του ιδιοκτήτη και το τηλέφωνό του για να του πει πως βρήκε το σκύλο του.

Αυτό όμως που είδε πάνω στην ταυτότητα του τετράποδου τον ξάφνιασε καθώς δεν ήταν κάτι συνηθισμένο. Η ταυτότητα έγραφε: “Το όνομά μου είναι Dew. Δεν έχω χαθεί. Απλά μου αρέσει να περιπλανιέμαι. Πες μου να επιστρέψω σπίτι”.

Σε συνέντευξή του στο διαδικτυακό The Dodo, ο Wilson είπε: “Αρχικά τον κοίταξα, με κοίταξε και συνέχισε τη βόλτα του. Τον πλησίασα. Ήταν πολύ φιλικός και το χάιδεψα. Μετά είδα την ταυτότητά του. Ήταν βρεγμένος από τη βροχή αλλά ήταν εντάξει. Με μούσκεψε και εμένα λίγο αλλά άξιζε τον κόπο.”

Ο Dew είναι γνωστός στους περισσότερους στην περιοχή. Θεωρείται μάλιστα εκεί και ο τετράποδος- celebrity. Παρόλο που έχει σπίτι, τρελαίνεται να κάνει βόλτες. Όταν βαριέται να περιπλανιέται, επιστρέφει στη φάρμα που ζει. Ο ιδιοκτήτης του μάλιστα λέει: “Ο Dew θέλει να γνωρίζει ανθρώπους και να κάνει φίλους. Φοράει το λουράκι του και έχει εκτός από μικροτσίπ και GPS ώστε να ξέρουμε ανά πάσα στιγμή πού βρίσκεται. Τον αγαπούν και τον φροντίζουν όλοι.”

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο