“Keeping Up With The Kattarshians”, το νέο ριάλιτι που έχει γίνει hit

από Μυρτώ Τζώρτζου

Μπορεί οι περισσότεροι να γνωρίζουμε το αμερικανικό ριάλιτι “Keeping up with Kardashians” και τη γνωστή οικογένεια των Kardashians, όμως εδώ και λίγο καιρό ξεκίνησε ένα νέο τηλεοπτικό ριάλιτι, μάλλον πιο ενδιαφέρον από το άλλο, με το όνομα “Keeping Up With The Kattarshians”.

από τη Μυρτώ Τζώρτζου (petpetmag@gmail.com)

Στο συγκεκριμένο λοιπόν ριάλιτι, το οποίο παίζεται στην Ισλανδία και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία, πρωταγωνιστούν οι γάτες από ένα τοπικό καταφύγιο, οι οποίες ζουν σε ένα υπέροχο παραμυθένιο σπίτι. Μια κάμερα παρακολουθεί την καθημερινότητά τους και καταγράφει τις κινήσεις τους. Το πρόγραμμα αυτό επιβλέπεται από τη φιλοζωική οργάνωση Icelandic Cat Protection Society και έχει ως σκοπό στο να βρουν σπίτι οι γατούλες που συμμετέχουν αλλά και να αποτελέσει μια διαφορετική τηλεοπτική πρόταση. Αρχικά εμφανίζονται 4 γάτες με τα ονόματα Guoni, Briet, Ronja και Stubbur και στη συνέχεια θα συμμετέχουν και άλλες.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του προγράμματος η ιδέα ήταν να κάνουν ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα το οποίο θα είναι διαφορετικό από τα άλλα. Να χαλαρώνει ο κόσμος βλέποντας τη ζωή των γάτων στο σπίτι και να περνάει ευχάριστα την ώρα του χωρίς άγχος. Και φυσικά δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μια γατο-ζωή σε ένα γατο-σπίτι.

“Μας πήρε πάνω από ένα χρόνο για να υλοποιήσουμε την ιδέα επειδή θέλαμε να γίνει με τέτοιες προδιαγραφές ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα στα ζώα. Το σημαντικότερο ήταν η ευζωία αυτών των γάτων που θα συμμετείχαν. Και εδώ είμαστε, ένα χρόνο μετά, με το πρώτο ριάλιτι για γάτες που έχει μεγάλη απήχηση στον κόσμο. Και η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε ότι θα πάει τόσο καλά. Υπάρχουν τόσες κακές ειδήσεις στον κόσμο καθημερινά που ένα τέτοιο ριάλιτι θα ήταν ό,τι καλύτερο για να περάσει κάποιος καλά διασκεδάζοντας με τα υπέροχα αυτά τετράποδα”, θα πει η υπεύθυνη του συγκεκριμένου τηλεοπτικού πρότζεκτ Inga Lind Karlsdottir.

Και όσο για τις γατούλες που συμμετέχουν, τα νέα είναι ευχάριστα καθώς ήδη έχουν βρει μόνιμο σπίτι. Αν θέλετε να παρακολουθήσετε live το “Keeping Up With The Kattarshians”, κάνετε κλικ στον πιο κάτω σύνδεσμο.

http://nutiminn.is/kattarshians/

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο