Θα πηγαίνατε σε ένα καφέ με αρουραίους;

από Μυρτώ Τζώρτζου

Αν βρεθείτε αυτές τις μέρες στην υπέροχη πόλη του San Francisco και θέλετε να πιείτε ένα καφεδάκι ή μια σοκολάτα, παρέα με ποντικάκι, το bistro-style καφέ “The Dungeon”, στο νούμερο 4 της οδού οδό Jefferson, σας καλεί να ζήσετε μια νέα εμπειρία. Που όμως κοστίζει λίγο ακριβά. Δίνετε 50 ευρώ και απολαμβάνετε τον καφέ σας παρέα με ποντικάκια που κάνουν βόλτες στο μαγαζί, για 15 λεπτά. Έτσι μπορείτε να παίξετε μαζί τους και να βγάλετε φωτογραφίες με αυτά.

Εντάξει, υπάρχει εξήγηση σε αυτό. Τα ζωάκια αυτά είναι από το Rattie Ratz, έναν τοπικό μη κερδοσκοπικό φιλοζωικό οργανισμό που περιθάλπτει κατοικίδια ποντικάκια και τους βρίσκει σπίτι. Ο σκοπός του είναι να μάθει ο κόσμος για το ζωάκι αυτό, να το δει από κοντά και γιατί όχι να υιοθετήσει ένα από αυτά. Παράλληλα θα υπάρχουν και διάφορα events στο μαγαζί, πάντα σχετικά με τα ποντίκια.

Για όσους αναρωτηθούν τι γίνεται την ώρα που επισκέπτες θέλουν να φάνε κάτι οι υπεύθυνες του μαγαζιού Stephanie Cameron και η Molly Darling Roque διευκρινίζουν σε περιοδικό γαστρονομίας ότι την ώρα του φαγητού τα ποντικάκια βρίσκονται στο χώρο τους και όχι μέσα στο μαγαζί, καθώς τηρούν αυστηρά τους κανόνες υγιεινής.

Η δεύτερη ευκαιρία σας να δείτε από κοντά αυτά τα ποντικάκια είναι στις αρχές Ιουλίου, καθώς τα ποντικάκια θα είναι και πάλι εδώ για μερικές μέρες.

 

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο