Αυτό είναι το πάρκο με το πιο δημοφιλές συντριβάνι στο Instagram

από Μυρτώ Τζώρτζου

Από τις πιο οργανωμένες πόλεις στον κόσμο, με διαφορετική κουλτούρα και ποιότητα ζωής, το Τορόντο του Καναδά είναι ένα μέρος που αξίζει κάποιος να επισκεφτεί οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, ακόμα και το χειμώνα που επικρατούν ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες.

Αν είστε από τους τυχερούς που θα βρεθείτε κάποια μέρα εκεί και θελήσετε να περάσετε τη μέρα σας χαλαρά και ευχάριστα, όπως πολλοί κάτοικοι, το δημοφιλές Berczy Park είναι μια υπέροχη ιδέα. Πρόκειται για ένα πάρκο, το οποίο ανακαινίστηκε και άνοιξε ξανά επίσημα τις πόρτες του στο κοινό στις 28 Ιουνίου.

Αυτό που ξεχωρίζει από το πάρκο δεν είναι άλλο από το συντριβάνι με τους 27 σκύλους-αγάλματα που βγάζουν νερό από το στόμα τους αλλά και τη μία γατούλα. Στη δε κορυφή του δεσπόζει ένα χρυσό κόκαλο. Και μπορεί οι γατόφιλοι να αισθανθούν ριγμένοι εδώ, όπως το μέρος αυτό είναι ένας μικρός παράδεισος για όλους και ένα meeting point των φιλόζωων της πόλης. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους  καθημερινά κάνουν τη βόλτα τους εδώ πάνω από 2.600 σκύλοι με τους κηδεμόνες τους φυσικά.

Το Berczy Park κατέχει και ένα ρεκόρ. To ξεχωριστό και πρωτότυπο συντριβάνι του είναι το πιο δημοφιλές συντριβάνι στο Instagram, καθώς οι επισκέπτες εδώ δεν φεύγουν αν δεν δημοσιεύσουν και μια φωτογραφία τους παρέα με το σκύλο τους.

Πριν από λίγες μέρες στο πάρκο, που στοίχισε 7,2 εκατομμύρια δολάρια, οργανώθηκε εκδήλωση-πάρτι, η Pet Lovers Day, όπου μοιράστηκαν λιχουδιές δωρεάν στα κατοικίδια που το επισκέφτηκαν. Αυτή δεν είναι η μόνη εκδήλωση που γίνεται εδώ καθώς έχουν ή προγραμματιστεί ημέρες μουσικής και τέχνης αλλά και κάποιες συναυλίες.

Berczy Park: 35 Wellington Street East, Toronto.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο