Δωρεάν στειρώσεις θηλυκών αδέσποτων σκύλων στην Κύμη

από Μυρτώ Τζώρτζου

Τέλος του Σεπτέμβρη και ύστερα από πρόσκληση του Φιλοζωικού Σωματείου Κύμης-Αλιβερίου η Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος (Ε.Δ.Κ.Ε.) θα επισκεφθεί την Κύμη με σκοπό να πραγματοποιήσει στειρώσεις αδέσποτων θηλυκών σκύλων της περιοχής. Η ανακοίνωσή της για το ταξίδι αυτό έχει ως εξής: “Αν φροντίζετε κάποιο θηλυκό αδέσποτο στη γειτονιά σας εντός του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου, καλέσετε το Σωματείο στον αριθμό κινητού τηλεφώνου 6988617170 ώστε να συμπεριληφθεί στη λίστα των σκύλων που θα στειρωθούν από τους εθελοντές κτηνιάτρους.

Επίσης μπορείτε να αφήσετε μήνυμα στη σελίδα του Σωματείου που διαθέτει στο Facebook αναφέροντας ποια είναι τα θηλυκά αδέσποτα τα οποία πρέπει να στειρωθούν, την περιοχή που βρίσκονται, μαζί με το τηλέφωνο και το όνομά σας.

Προκειμένου να μπορέσει να στειρωθεί ένα αδέσποτο είναι απαραίτητη η συμμετοχή σας, τόσο στη σύλληψη όσο και στη μεταφορά του στο κτηνιατρείο της Κύμης.

Το Φιλοζωικό Σωματείο Κύμης – Αλιβερίου Θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα για την ακριβή ημερομηνία που θα πραγματοποιηθούν οι στειρώσεις εντός του μήνα”.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο