Σκυλάκια, puggachino και πάρτι

από Μυρτώ Τζώρτζου

Το Λονδίνο είναι μια πόλη που πρωτοπορεί σε όλους τους τομείς. Στη μουσική, στη μόδα, στο design. Οι καινοτομίες και οι νέες ιδέες δημιουργούνται εδώ πριν κάνουν το ταξίδι τους στα άλλα μέρη της Ευρώπης αλλά και όλου του κόσμου. Πολύχρωμο, πολυφυλετικό και γεμάτο ενέργεια η πρωτεύουσα της Μεγάλης Βρετανίας δεν σταματάει να μας εκπλήσσει.

Μια νέα έκπληξη στο χώρο των cafes έκανε αυτές τις μέρες την εμφάνισή της στην Ανατολική πλευρά της πόλης και λέγεται “Pugs & Pals”. Πρόκειται για ένα cafe-bar αφιερωμένο στα σκυλάκια pugs και τα γαλλικά μπουλντόγκ. Πώς σας ακούγεται;

Το “Pugs & Pals” θα ανοίξει επίσημα τις πόρτες του στους λάτρεις των σκύλων στα τέλη του Οκτωβρίου. Εδώ θα συναντιούνται όλοι όσοι έχουν ένα τέτοιο σκυλάκι στο σπίτι τους χωρίς φυσικά να αποκλείονται και οι άλλοι. Θα γνωρίζονται μεταξύ τους, θα ανταλλάσσουν απόψεις, θα χαλαρώνουν και θα πίνουν φυσικά τον καφέ (τον puggachino) ή το ποτό τους. Ή το τσάι τους – είναι Άγγλοι μην το ξεχνάμε. Παράλληλα θα γίνονται και διάφορες εκδηλώσεις, εκθέσεις και πολλά πάρτι. Στο χώρο θα υπάρχουν και αδέσποτα σκυλάκια προς υιοθεσία.

Πίσω από το cafe βρίσκονται η Aida Martinez, ο σύντροφός της Bartosz Kolodziejczyk και η 8 μηνών σκυλίτσα τους, η οποία θα προσφέρει δροσερό νεράκι στα σκυλάκια.

Αν βρεθείτε κάποια στιγμή στο Λονδίνο και θέλετε κάτι διαφορετικό, το “Pugs & Pals” είναι ό,τι πρέπει για εσάς. Και ας μην έχετε μαζί σας το σκυλάκι σας. Μην ανησυχείτε, θα έχουν οι άλλοι.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο