Έρχεται η ταινία κινουμένων σχεδίων για τα σκυλάκια Corgis της βασίλισσας Ελισάβετ

από Μυρτώ Τζώρτζου

Είναι γνωστή η βασίλισσα Ελισσάβετ για την αγάπη της στα μικρόσωμα σκυλάκια Corgis. Πρόκειται για μια αγάπη που κρατάει χρόνια. Η προτίμησή της σε αυτή την ουαλική ράτσα χρονολογείται από την παιδική της ηλικία. Από τότε που ανήλθε στο βρετανικό θρόνο, το 1952, έχει υπάρξει “μαμά” για πάνω από 30 τέτοια σκυλιά. Ακόμα και το βασιλικό νόμισμα που κυκλοφόρησε το 2002 για το Χρυσό Ιωβηλαίο της απεικόνιζε και ένα Corgi.

Πριν από μερικούς μήνες πέθανε το τελευταίο της Corgi, η 14χρονη Willow, κάτι που τη στενοχώρησε ιδιαίτερα. Η Willow ήταν η τελευταία εκπρόσωπος των σκυλιών Corgis της βασίλισσας, η 14η γενιά, απόγονος της Susan, του πρώτου σκυλιού που είχε η 18χρονη τότε Ελισάβετ, το οποίο είχε γεννηθεί το 1944 και πέθανε το 1959.

Το 2015 η βασίλισσα πήρε την απόφαση να σταματήσει την αναπαραγωγή των Corgis, καθώς δεν ήθελε να μείνει κάποιο πίσω όταν αυτή πεθάνει.

Δεν θα μπορούσε λοιπόν κάτι τέτοιο να μη γίνει και ταινία. Πριν από λίγες μέρες βγήκε στη δημοσιότητα  της κινηματογραφικής ταινίας κινουμένων σχεδίων “The Queen’s Corgi”, μια ταινία που θα βγει στις αίθουσες των σινεμά στις αρχές της επόμενης χρονιάς.

Η υπόθεσή της έχει να κάνει με τον Rex, τον αγαπημένο σκύλο της βασίλισσας, ράτσας φυσικά Corgi, ο οποίος χάνεται και κάνει ένα συναρπαστικό ταξίδι για να βρει πάλι τη βασίλισσα. Σε αυτό όμως το ταξίδι θα βρει τον έρωτα και θα ανακαλύψει τον εαυτό του.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο