Η live-action ταινία “Η Λαίδη και ο Αλήτης” θα έχει πραγματικούς σκύλους

από Μυρτώ Τζώρτζου

H Disney έχει πάρει…σβάρνα τα live action remakes των κλασικών της ταινιών, όπως τα Cinderella, Maleficent, The Jungle Book, καθώς και τα επερχόμενα και άκρως αναμενόμενα The Lion King και Mulan. Σαφώς και από την ορμή αυτή δεν θα γλίτωνε “Η Λαίδη και ο Αλήτης” οι οποίοι θα επιστρέψουν με μια live-action κινηματογραφική μεταφορά στα ίδια πρότυπα.

Το Collider μίλησε με τον Thomas Mann, έναν εκ των ηθοποιών της ταινίας, ο οποίος υποδύεται τον ιδιοκτήτη της Λαίδης, και αποκάλυψε μερικές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες, όπως το γεγονός πως χρησιμοποιούνται πραγματικοί σκύλοι στα γυρίσματα:
“Νομίζω ότι είναι μια πολύ ενισχυμένη βερσιόν του κόσμου που γνωρίζατε. Προφανώς οι ανθρώπινοι χαρακτήρες ξεχωρίζουν λίγο παραπάνω. Δεν είναι αυτά τα φευγαλέα πρόσωπα που ίσα που προλαβαίνατε να δείτε. Θα τους γνωρίσετε λίγο καλύτερα.

Και επίσης, υπάρχουν πραγματικά σκύλοι! Ποιος δεν θα ήθελε να δει δυο αληθινά σκυλιά να φιλιούνται πάνω από ένα πιάτο μακαρόνια; Αυτό εμένα με ελκύει. Έχεις το χάρισμα των πραγματικών σκυλιών στη σκηνή. “Η Λαίδη και ο Αλήτης” βγήκε το 1995. Καταλαβαίνω τον κόσμο που λέει “Μην μπλέκετε με το αυθεντικό” αλλά δεν γίνονται ξανά τα κινούμενα σχέδια. Είναι ένα live-action remake, οπότε γιατί όχι;”

Ωστόσο, τα λεγόμενά του δεν ξεκαθαρίζουν εάν τα αληθινά τετράποδα θα αντικατασταθούν με CGI στο post-production ή θα προστεθούν ειδικά εφέ στη νέα βερσιόν του “Lady and the Tramp” που σκηνοθετεί ο Charlie Bean (The LEGO Ninjago Movie). Το σενάριο είναι του Andrew Nujalski, ενώ στους ομώνυμους ρόλους θα δανείσουν τις φωνές τους οι Tessa Thomspon (Creed 2, Thor: Ragnarok) και Justin Theroux (Maniac).

Το ενδιαφέρον με την κυκλοφορία του νέου “Lady and the Tramp” είναι πως θα γίνει αποκλειστικά μέσω της επερχόμενης streaming υπηρεσίας, Disney+ σε άγνωστη μέχρι στιγμής ημερομηνία.

Πηγή: https://unboxholics.com/

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο