Τουρκία: Οδοκαθαριστής του δήμου πέταξε κουταβάκι από μια γέφυρα

από Μυρτώ Τζώρτζου

Σοκ έχει προκαλέσει το βίντεο που κάνει το γύρο του κόσμου και δείχνει ένα οδοκαθαριστή σε δρόμο της πόλης Kalkandere στην Τουρκία, ο οποίος, την ώρα που σκουπίζει βλέπει δίπλα του δυο κουταβάκια. Ο 41χρονος Sefer Kayaci, όπως λέγεται, πλησιάζει το ένα και το βάζει με τη σκούπα στο φαράσι. Στη συνέχεια το πετάει κάτω από τη γέφυρα.

Το δεύτερο σκυλάκι διέφυγε τρέχοντας. Σύμφωνα με το CNN Türk, ο ιδιοκτήτης της κάμερας ασφαλείας, αντικρίζοντας το επίμαχο συμβάν έτρεξε αμέσως να σώσει το κουτάβι, το οποίο εν τέλει κατάφερε να επιζήσει με κάταγμα στα πόδια.

Τα πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, φτάνοντας στα χέρια της αστυνομίας, η οποία συνέλαβε το δράστη. Στη συνέχεια ο δράστης αφέθηκε ελεύθερος με την υποχρέωση να εμφανιστεί στο δικαστήριο για παράβαση του νόμου σχετικά με την προστασία των ζώων. Ο ίδιος υποστήριξε στις Αρχές ότι έχει ψυχολογικά προβλήματα.

“Σκούπιζα τον δρόμο και ξαφνικά το κεφάλι μου μούδιασε. Εκείνη τη στιγμή, πέταξα τον σκύλο. Στην πραγματικότητα, αγαπώ τα σκυλιά και τα ταΐζω. Το τι έκανα το θυμήθηκα λίγο μετά και θύμωσα με μένα: «Ζητώ συγγνώμη από όλους. Έχω μετανιώσει για ό,τι έκανα. Δεν ήμουν εντάξει γιατί δεν είχα πάρει τα φάρμακά μου. Αγαπώ πολύ τα ζώα».

https://www.youtube.com/watch?v=Q7WQnPzRZNw

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο