Βρέθηκαν τα σκυλάκια που είχαν χαθεί στον Πύργο Ηλείας. Το ένα ήταν κακοποιημένο.

από Μυρτώ Τζώρτζου

Μια παράξενη ιστορία έλαβε χώρα αυτόν το μήνα στον Πύργο Ηλείας. Δυο σκυλάκια, ο Duke και η Sally, πήδηξαν από το αυτοκίνητό τους την Πέμπτη 5/9.2019 το απόγευμα, στην περιοχή LIDL στον Πύργο Ηλείας.

Ο ιδιοκτήτης τους, ο Christian, δεν το κατάλαβε και κατευθύνθηκε από Ολυμπίων προς Πάτρα. Τον ακολούθησαν κάποια απόσταση. Μετά χάθηκαν.

Η οικογένειά τους έχει σπίτι στην Κυπαρισσία. Η Sally ήταν ένα αδεσποτάκι που εμφανίστηκε στο σπίτι της οικογένειας πριν 3 χρόνια. Η οικογένεια την υιοθέτησε. Το ίδιο συνέβη και με τον Duke, ο οποίος εμφανίστηκε και αυτός στο σπίτι τους πριν από ένα χρόνο. Και εκείνος υιοθετήθηκε από την οικογένεια.

Τα δυο σκυλάκια πηγαινοέρχονται μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας πάντα με την οικογένειά τους.

Ήταν κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι κάποιος τα είχε πάρει και τα κρατούσε.

Οι Αδέσποτες Πατούσες Πύργου μαζί με την οικογένειά τους ξεκίνησαν ένα αγώνα για να τα βρουν. Στις 18 Αυγούστου μια κυρία από τη Γαστούνη τηλεφώνησε στη φιλοζωική αναφέροντας ότι η Sally βρίσκεται στο φυτώριό της. Η χαρά των δικών της ήταν απερίγραπτη. Η σκυλίτσα γύρισε σπίτι της.

Λίγο μετά βρέθηκε και ο Duke, ο οποίος όμως δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Ήταν δεμένος και στα 4 πόδια του με σπάγκο, χτυπημένος με κάταγμα στα πλευρά. Αμέσως πήγε σε κτηνίατρο για να του παρέχουν τις πρώτες βοήθειες.

Οι Αδέσποτες Πατούσες Πύργου ευχαριστούν τον κτηνίατρο στη Γαστούνη κύριο Λαγανόπουλο Δημήτριο, που άνοιξε το ιατρείο του και περιέθαλψε τον μικρό Duke.

Και τα δυο σκυλάκια είναι καλά και ζουν ξανά με την οικογένεια τους.

Το τι ακριβώς συνέβη δεν μπορεί κανείς να το πει με σιγουριά. Το πιθανότερο είναι κάποιος να τα κρατούσε με τη βία και μόλις είδε την κινητοποίηση του κόσμου, μέσω Facebook αλλά και με τις αφίσες που κόλλησαν, φοβήθηκε και τα άφησε να φύγουν. Για το αγοράκι, η φιλοζωική ανέφερε ότι το βρήκε σε ένα σκοτεινό πάρκινγκ. Όμως δεν ήθελε να πει περισσότερα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο