Η Τάνια Τρύπη και ο Γιώργος Κοψιδάς συμμετείχαν στην πορεία για τα δικαιώματα των ζώων

από Μυρτώ Τζώρτζου

Στην πορεία για τα δικαιώματα των ζώων που πραγματοποιήθηκε στις 4 Οκτωβρίου στο κέντρο της Αθήνας, στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας των ζώων, βρέθηκαν δυο αγαπημένοι μας ηθοποιοί, η Τάνια Τρύπη και ο Γιώργος Κοψιδάς, οι οποίοι είναι γνωστοί για τις θέσεις τους υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων και γνωστοί επίσης vegan.

Με κεντρικό σύνθημα «καμία δικαιολογία για την κακοποίηση των ζώων (no excuse, for animal abuse)», οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν αρχικά στον πεζόδρομο της Ερμού μπροστά από το κτίριο του συλλόγου Ελλήνων αρχαιολόγων και κρατώντας πλακάτ κατευθύνθηκαν στο Σύνταγμα.

Η πορεία για τα δικαιώματα των ζώων αποτελεί μία πρωτοβουλία που ξεκίνησε το 2018 στην Αθήνα. Στόχος της είναι να καθιερωθεί μία ημέρα κατά την οποία θα βγούμε στους δρόμους όλες και όλοι μαζί και θα δηλώσουμε, με τη φωνή και την παρουσία μας ότι διεκδικούμε την παύση της εκμετάλλευσης όλων των ζώων από τους ανθρώπους. Η πορεία για τα δικαιώματα των ζώων αποτελεί μία σημαντική αφορμή για να μαζευτούν όλες οι διαφορετικές ομάδες που αγωνίζονται για τα μη ανθρώπινα ζώα και να ενώσουν τις φωνές τους ενάντια στην αδικία που διαπράττεται εις βάρος των ζώων.

Ζωντανά απο την Πορεία για όλα τα ζώα!

Δημοσιεύτηκε από Τάνια Τρύπη στις Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2019

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο