Keeppet.gr: Βρείτε ποιος θα φιλοξενήσει το ζωάκι σας το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου

από Μυρτώ Τζώρτζου

Το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου έρχεται και κάποιοι θα χρειαστεί να αφήσουν το ζωάκι τους για να πάνε ταξίδι. Το πού αφήνουμε το ζώο μας, όταν είναι να πάμε κάπου, είναι πάντα κάτι που μας προβληματίζει. Γιατί δεν μπορούν όλοι να το πάρουν μαζί τους.

Αν λοιπόν δεν βρούμε κάποιο φίλο ή συγγενή να το κρατήσει, τότε αναγκαστικά θα πρέπει να βρούμε κάποια άλλη εναλλακτική. Η πανσιόν ήταν πάντα μια λύση. Όμως τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι επιλέγουν να αφήσουν το σκυλάκο τους ή τη γατούλα τους σε σπίτι κάποιου που κάνει αυτή τη δουλειά. Που φιλοξενεί κατοικίδια. Είναι άλλωστε διαφορετικό να μείνει ένα ζώο σε σπίτι από ό,τι σε ένα κλουβί σε μια πανσιόν. Είναι δε και πιο οικονομικό.

Και για να μην προβληματίζεστε πού θα βρείτε κάποιον και ποιος θα είναι αυτός, η έξυπνη και πολύ χρηστική πλατφόρμα Keeppet, https://www.keeppet.gr/, μια πλατφόρμα που έχει γίνει απίστευτα δημοφιλής πλέον, έχει για εσάς τη λύση.  

Το Keeppet είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα για υπηρεσίες φιλοξενίας ζώων καθώς και άλλες υπηρεσίες φροντίδας ζώων. Συνδέουμε όσους θέλουν να προσφέρουν υπηρεσίες φιλοξενίας ζώων στο σπίτι τους, τους keepers, με ανθρώπους που αναζητούν υπηρεσίες φιλοξενίας για το ζωάκι τους όσο εκείνοι λείπουν. Παρέχουμε ασφαλείς διαδικασίες ηλεκτρονικής πληρωμής, εξυπηρέτηση πελατών και δωρεάν κτηνιατρική υποστήριξη για όλες τις υπηρεσίες που κλείνονται μέσα από το site μας.

Οι keepers προσφέρουν φιλοξενία των ζώων στο σπίτι τους σαν να είναι μέλη της οικογένειας τους, ώστε οι ιδιοκτήτες τους να φεύγουν διακοπές χωρίς τύψεις και άγχος, γνωρίζοντας ότι αφήνουν το κατοικίδιό τους σε καλά χέρια.

Πιστεύουμε ότι η φιλοξενία των ζώων σε σπίτι και η ατομική φροντίδα που θα λάβουν είναι η καλύτερη εμπειρία για τη διαμονή τους μακριά από τον ιδιοκτήτη τους. Οι keepers μας παρέχουν φροντίδα και προσοχή μόνο στο ζωάκι σας και το εποπτεύουν στη διάρκεια της βόλτας στην επαφή του με άλλα ζώα. Αν ωστόσο το ζωάκι σας έχει θέματα συμπεριφοράς, θα πρέπει να ενημερώσετε εκ των προτέρων τον keeper σας. Μη διστάσετε να μας στείλετε email στο help@keeppet.gr  ή να κάνετε μαζί μας chat αν έχετε περισσότερες απορίες για το Keeppet https://www.keeppet.gr/.

Μυρτώ Τζώρτζου, petpetmag@gmail.com

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο