petpet.newsΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑΣφράγισε η αστυνομία υπό κατάληψη κτίριο και άφησε 3 γατούλες εγκλωβισμένες μέσα

ΕΠΕΙΓΟΝ

Σφράγισε η αστυνομία υπό κατάληψη κτίριο και άφησε 3 γατούλες εγκλωβισμένες μέσα

Μέσα στο κείμενο θα βρείτε το ψήφισμα. Υπογράψτε να ανοίξει άμεσα το κτίριο

Εδώ και κάποιες μέρες, όπως όλοι γνωρίζουμε, έχει ξεκινήσει από την κυβέρνηση πρόγραμμα εκκένωσης όλων των κτιρίων που τελούν υπό κατάληψη.

Το Σάββατο που μας πέρασε, 2 Νοεμβρίου, έγινε εκκένωση της κατάληψης Βανκούβερ Απαρτμάν, δίπλα στην ΑΣΟΕΕ, και ιδιοκτησίας ΑΣΟΕΕ, στην οδό Μαυροματαίων και Δεριγνύ.

Σύμφωνα με κάποιο άτομο που ήταν μέσα στο χώρο, το οποίο κατέληξε στα κρατητήρια αλλά αφέθηκε ελεύθερο μέχρι το δικαστήριο, στο κτίριο που σφραγίστηκε υπάρχουν μέσα ζώα. Δυο σκυλάκια τα πήρε η Φιλοζωική, όμως μέσα στο σφραγισμένο χώρο παραμένουν 3 γατούλες, οι οποίες ζούσαν εκεί και προορίζονταν για υιοθεσία.

Οι συλληφθέντες ανέφεραν αρκετές φορές στην Αστυνομία και το Δήμο Αθηναίων ότι υπάρχουν μέσα γάτες. Οι άνθρωποι του Τμήματος Αστικής Πανίδας του Δήμου Αθηναίων απάντησαν ότι τους έχουν αφήσει νερό και φαγητό. Όμως το κτίριο σφραγίστηκε από παντού και τα ζώα είναι εγκλωβισμένα μέσα. Πόσο φαγητό και νερό τους έχουν βάλει; Πόσο θα αντέξουν;

Επειδή αυτό που έγινε είναι εντελώς αδιανόητο, παράνομο και απάνθρωπο, υπογράψτε στο ψήφισμα που ακολουθεί για να κάνουμε μια προσπάθεια να σώσουμε τις γατούλες. Θα παραδοθεί στον Πρύτανη.

Το Φιλοζωϊκό Σωματείο «Αδεσποτολόγιο», μέλος της Πανελλαδικής Περιβαλλοντικής Φιλοζωικής Ομοσπονδίας ζητάει την άδεια του Πρύτανη ώστε να επιτραπεί η είσοδος στο κτίριο σε ομάδα εθελοντών του Σωματείου, σε συνεργασία με το τμήμα Αστικής Πανίδας του Δήμου Αθηναίων, και να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε οι γάτες αυτές να απεγκλωβιστούν με ασφάλεια και να φροντιστούν όπως πρέπει σύμφωνα με τον Νόμο 4039/2012.

Η εγκατάλειψη των ζώων εγκλωβισμένων μέσα στο κτίριο αποτελεί ξεκάθαρη παραβίαση του Νόμου 4039/2012 καθώς ο εγκλεισμός στους στο κτίριο θα οδηγήσει αναμφίβολα στο βασανιστικό τους θάνατο από πείνα και δίψα.

Θα παρακαλούσαμε να έχουμε τη θετική σας απάντηση όσο το δυνατόν συντομότερα.

Θα σας πάρει 1 λεπτό να ψηφίσετε.                  https://secure.avaaz.org/el/community_petitions/_Ekklisi_gia_ti_sotiria_3_egklovismenon_gaton_se_ktirio_idioktisias_OPA/details/?fbclid=IwAR121BhjIRLl54RqjoC7oVQteTr3SV4sYwqEUC28CdSfbZMj0nhQuiE0R3M

 

SHARE

Περισσότερα

MORE ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

TOP LINE

Φτιάξτε δυο σπιτικά σπρέι κατά των ψύλλων
Αν δυσκολεύεστε να βρείτε όνομα για τη μαύρη γάτα σας, δείτε τα πιο cool και αποφασίστε
Ψάχνουν να βρουν αυτόν που σκότωσε με κλοτσιές στη Νίκαια την αδέσποτη σκυλίτσα Φώφη
Έχετε δει σκύλο σε όνειρο; Οι ειδικοί εξηγούν τι σημαίνει
5 λόγοι που η γάτα σας κοιμάται μαζί σας
Πώς υπολογίζουμε την ηλικία της γάτας
Τα πιο δημοφιλή ονόματα γάτας
Κοκαλιασμένα και άρρωστα ζώα στην Καρυά Φθιώτιδας: Υιοθετήστε ένα ή βοηθήστε τους ελάχιστους εθελοντές να γίνει κάτι
Αργοπεθαίνουν κλεισμένες 3 γάτες σε κτίριο της ΑΣΟΕΕ που εκκενώθηκε και σφραγίστηκε με τούβλα
Έρχεται η ταινία κινουμένων σχεδίων για τα σκυλάκια Corgis της βασίλισσας Ελισάβετ
Χάθηκε από το Περιστέρι και παίρνει φάρμακα για την καρδιά-Μήπως το είδατε;
Κλεισμένες γάτες στο κτίριο Βανκούβερ-Το χρονικό της κρατικής παράνοιας- Έβγαλαν μόνο τη μία