Βρήκαν κολαστήριο συλλέκτριας με πεινασμένα ζώα σε κλουβιά, άλλα δεμένα και άλλα πεθαμένα στη Ρεντίνα Θεσσαλονίκης

από Μυρτώ Τζώρτζου

Απίστευτες εικόνες ζώων- φαντασμάτων που ζουν σε άθλια κατάσταση αντίκρυσαν σήμερα τα μέλη της οργάνωσης vets in action σε χώρο συλλέκτριας ζώων στη Ρεντίνα Θεσσαλονίκης.

Οι εθελοντές μαζί με την αστυνομία και συνεργείο του δήμου Βόλβης πήγαν εκεί μετά από καταγγελίες κατοίκων της περιοχής που μιλούσαν για ένα χώρο-κολαστήριο για τα ζώα.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε άμεσα στο ΑΤ Ασπροβάλτας από το μέλος ΔΣ της ΠΦΠΟ Ζωής Κοντού, η οποία βρισκόταν στην περιοχή για το πρόγραμμα δωρεάν στειρώσεων που τρέχει την περίοδο αυτή στο δήμο. Η ιδιοκτήτρια του χώρου με τα αρχικά Μ.Ρ. συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου και οδηγήθηκε στο τμήμα.

Στον προαύλιο χώρο εντόπισαν 11 σκυλιά, κάποια εγκλωβισμένα σε αυτοσχέδια κλουβιά χωρίς νερό και φαγητό, άλλα δεμένα σε παλιά σκάφανδρα αυτοκινήτων, δύο ζωντανά και ένα νεκρό κατσικάκι εκτεθειμένο πάνω σε μια μεταλλική κατασκευή.

Υπήρχαν και πολλά μικρόσωμα σκυλάκια και κουτάβια που μπόρεσαν μόνο να τα φωτογραφήσουν από την πόρτα και τα παράθυρα του κλειστού σπιτιού καθώς και μία τουλάχιστον γάτα που ζούσε μέσα σε συνθήκες απόλυτης εξαθλίωσης και δυσωδίας. Τα ζώα στο άνοιγμα της εισόδου από την ιδιοκτήτρια γάβγιζαν σπαρακτικά και προσπαθούσαν να κρυφτούν ή να διαφύγουν…

Δείτε την ανάρτηση του Φιλοζωικού Ομίλου Σερρών ΦΟΣ                                                                       https://www.facebook.com/filozoikosserron/

SOS! Συμβαίνει τώρα ! Άθλιες εικόνες ζώων – ζωντανών φαντασμάτων αντίκρυσαν σήμερα τα μέλη της οργάνωσης vets in action, όταν μετά από καταγγελίες κατοίκων της περιοχής πήγαν σε χώρο συλλέκτριας ζώων στη Ρεντίνα Θεσσαλονίκης μαζί με περιπολικό της αστυνομίας και συνεργείο του Δήμου Βόλβης.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε άμεσα στο ΑΤ Ασπροβάλτας από το μέλος ΔΣ της ΠΦΠΟ Ζ. Κοντού, η οποία βρισκόταν στην περιοχή για το πρόγραμμα δωρεάν στειρώσεων που τρέχει την περίοδο αυτή στο δήμο. Η ιδιοκτήτρια του χώρου Μ.Ρ. συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου και οδηγήθηκε στο τμήμα.

Εντοπίσαμε 11 σκυλιά στον προαύλιο χώρο, κάποια εγκλωβισμένα σε αυτοσχέδια κλουβιά χωρίς νερό και φαγητό, αλλά δεμένα σε παλιά σκάφανδρα αυτοκινήτων, δύο ζωντανά και ένα νεκρό κατσικάκι εκτεθειμένο πάνω σε μια μεταλλική κατασκευή.

Υπήρχαν επίσης πολλά μικρόσωμα σκυλάκια και κουτάβια που κατόρθωσαν να φωτογραφήσουν από την πόρτα και τα παράθυρα του κλειστού σπιτιού καθώς και μία τουλάχιστον γάτα μέσα σε συνθήκες απόλυτης εξαθλίωσης και δυσωδίας.

Τα ζώα στο άνοιγμα της εισόδου από την ιδιοκτήτρια άρχισαν να γαβγίζουν σπαρακτικά και προσπαθούσαν να κρυφτούν ή να διαφύγουν…..

Ό,τι και να γράψουμε δεν μπορεί να περιγράψει τη δυσοσμία και την αθλιότητα των συνθηκών διαβίωσης αυτών των πλασμάτων …Ό,τι και να πούμε δε μπορεί να αποτυπώσει τη νοητικά διαταραγμένη προσωπικότητα που δείχνουν τα κρεμασμένα από το δένδρα πάνινα ομοιώματα ζώων αγκαλιά με εικονίσματα, γιρλάντες από γούρια και πλαστικά λουλούδια. Είμαστε σε αναμονή των διαδικασιών για να αφαιρεθούν τα ζώα αλλά χρειαζόμαστε τη βοήθεια ΟΛΩΝ για να φιλοξενηθούν !!!! Παρακαλούμε κοινοποιήστε άμεσα διότι ο Δήμος Βόλβης δεν έχει δομές φιλοξενίας και πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση για να φύγουν τα ζώα από εκεί.

      

 

Διαβάστε επίσης

1 σχόλιο

Αφήστε ένα Σχόλιο