Ντροπή: Έτσι ήταν σήμερα το άθλιο κυνοκομείο της Κομοτηνής- Ευτυχώς τα ζώα είναι καλά

από Μυρτώ Τζώρτζου

Στο έλεος των καιρικών συνθηκών φαίνεται πως βρίσκονται τα 300 ζωάκια που είναι έγκλειστα στο δημοτικό κυνοκομείο Κομοτηνής, το οποίο πλημμύρισε ύστερα από την έντονη βροχόπτωση που σημειώθηκε την Πέμπτη στην περιοχή.

Βίντεο που ανάρτησε στο προφίλ της στο facebook η Γερμανίδα Sylvia Mann, επικεφαλής της ομάδας που στηρίζει οικονομικά το δημοτικό κυνοκομείο, αποκαλύπτει τις τραγικές συνθήκες υπό τις οποίες ζουν τα ζώα, τα οποία ευτυχώς δεν κινδύνευσαν καθώς μεταφέρθηκαν σε στεγασμένο μέρος. Η Γερμανίδα μάλιστα γράφει χαρακτηριστικά πως: «προσευχόμαστε για τα 300 αδέσποτα».

Για το συγκεκριμένο καταφύγιο έχουν γραφτεί πολλά. Οι “Φίλοι Αδέσποτων Κομοτηνής” έχουν καταγγείλει αμέτρητες φορές την άθλια κατάστασή του όπως και τους πολλούς θανάτους ζώων μετά από στείρωση που έγινε εκεί.

Πλημμύρισε το Δημοτικό Κυνοκομείο Κομοτηνής

Ρεζίλι μέχρι τη Γερμανία έγινε ο Δήμος Κομοτηνής και οι αρμόδιοι του Δημοτικού Κυνοκομείου. Η Γερμανίδα επικεφαλής της ομάδας που στηρίζει οικονομικά το Δημοτικό Κυνοκομείο, η οποία ανέβασε το παρακάτω βίντεο στο προφίλ της, προσεύχεται για την τύχη των 300 αδέσποτων που είναι έγκλειστα στο χώρο.Αυτές είναι μάλλον και οι «υπεράνθρωπες» προσπάθειες για τις οποίες μας μιλούσαν πριν λίγες μέρες ο Κτηνίατρος και ο Προϊστάμενος του Κυνοκομείου.https://fonirodopis.gr/press/90395/

Δημοσιεύτηκε από ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ στις Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019

Πλημμύρισε το Δημοτικό Κυνοκομείο Κομοτηνής: Στο έλεος της κακοκαιρίας 300 σκυλιά!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο