Επέστρεψαν αυτές τις μέρες στο καταφύγιο Νέας Φιλαδέλφειας σκυλίτσα που είχαν υιοθετήσει 6 χρόνια πριν

από Μυρτώ Τζώρτζου

Όταν υιοθετούμε ένα ζώο, θα πρέπει να είμαστε δίπλα του σε όλη του τη ζωή. Με αγάπη και φροντίδα. Όπως κάνει και αυτό με εμάς δηλαδή. Δεν παίρνουμε ένα ζώο και μια ωραία μέρα το εγκαταλείπουμε. Για κανέναν λόγο. Εκτός αν είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου. Αν θέλουμε να λεγόμαστε άνθρωποι.

Ο λόγος για τα παραπάνω είναι μια ανάρτηση της Aimilia Tr, στη σελίδα της στο Facebook, για μια σκυλίτσα. Μια σκυλίτσα που υιοθετήθηκε ως κουτάβι το 2013 από το καταφύγιο της Νέας Φιλαδέλφειας και ζούσε σε ένα σπίτι ευτυχισμένη.

Όμως αυτό το σπίτι αποφάσισε αυτές τις μέρες, 6 χρόνια μετά, λόγω του ερχομού μωρού στην οικογένεια, ότι δεν τη θέλει πλέον. Και την επέστρεψε στο καταφύγιο. Και μάλιστα λίγες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα.

Η σκυλίτσα είναι εμφανώς σοκαρισμένη. Και απίστευτα θλιμμένη. Τα μάτια της είναι μαχαίρι στην καρδιά μας.

Αν ενδιαφέρεται κάποιος υιοθετήσει την υπέροχη αυτή σκυλίτσα και να της δώσει ένα νέο σπίτι, όπου θα μπορεί πλέον να ζήσει με ασφάλεια, μπορεί να καλέσει στο 6944949741. ?

Δείτε τι έγραψε και το βίντεο που δημοσίευσε η Aimilia Tr  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10163156913010352&set=a.10150708937485352&type=3&theater

Διαβάστε επίσης

1 σχόλιο

Αφήστε ένα Σχόλιο