Φιλόζωη κυρία ανέβηκε στο χιονισμένο βουνό στη Χασιά για να ταϊσει τα αδέσποτα

από Μυρτώ Τζώρτζου

Μπορεί ο καιρός να είναι κακός και το κρύο να έχει κάνει δυναμικά την εμφάνισή του σε όλη την Ελλάδα, όμως υπάρχουν κάποιοι, που αυτές τις ώρες, λίγο πριν μάλιστα από τη νέα χρονιά, δεν ξεχνούν τα αδέσποτα. Τα αδέσποτα που βρίσκονται σε δύσκολες περιοχές με χιόνι και πάγο, που πεινάνε και που κρυώνουν.

Ένας από αυτούς τους ανθρώπους που δεν υπολογίζει ούτε κρύο αλλά ούτε ότι είναι παραμονή του νέου χρόνου και παραδοσιακά όλοι βρισκόμαστε στα ζεστά μας σπίτια με τους ανθρώπους που αγαπάμε, είναι και η φιλόζωη κυρία και εθελόντρια Κική Γιαππαπα, η οποία είναι χειμώνα-καλοκαίρι πάντα δίπλα στα αδεσποτάκια της Χασιάς. Μιας περιοχής πολύ δύσκολης λόγω του βουνού, με αμέτρητα άρρωστα και εγκαταλειμμένα ζώα.

Η κυρία Γιαππαπα, σήμερα, παραμονή Πρωτοχρονιάς, ανέβηκε στη Χασιά, στο χιονισμένο βουνό, για να ταϊσει τα ζώα που ζουν εκεί. Και παρόλο που η τροχαία της απαγόρευσε να ανέβει εκείνη τους παρακάλεσε για αρκετή ώρα και τα κατάφερε να ανέβει στο βουνό. Εκεί βρήκε τους τετράποδους φίλους της που την περιμέναν.

Ο Δήμος Φυλής φυσικά ήταν και είναι απών.

Κείμενο: Μυρτώ Τζώρτζου, petpetmag@gmail.com

Δήμος Φυλής 😈 ΧασιάΑυτή η ηρωίδα,είναι η εθελόντρια Κικη Γιαππαπα!!💕Ένα κορίτσι πού ακόμα καί σήμερα,δεν ξέχασε τα ζώα στο βουνό τής Χασιάς…💕Σήμερα παρ όλο πού η τροχαία,δεν την άφηνε να περάσει, τούς ικέτεψε καί κατάφερε νά της επιτρέψουν να ταισει..Ενώ ο δήμος Αχαρνών τάισε τα αδέσποτα του,ο δήμος Φυλής δεν έχει δώσει ποτέ σε αυτό το κορίτσι ούτε ένα σακί…γι αυτόν δεν υπάρχουν ζώα… είναι άφαντα…🙏🙏Σάς παρακαλω μην ξεχνάμε ότι αυτό τό κορίτσι έχει ανάγκη τροφής και φάρμακα..

Δημοσιεύτηκε από Zervaki Ekaterini στις Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2019

Διαβάστε επίσης

1 σχόλιο

Αφήστε ένα Σχόλιο