Η ομάδα “Velones In Action” (Βελόνες σε Δράση) ζητάει να πλέξουμε πραγματάκια για τα διασωθέντα ζώα της Αυστραλίας

από Μυρτώ Τζώρτζου

Μια υπέροχη κίνηση με το όνομα “Πλέκουμε για τα Διασωθέντα Άγρια Ζώα της Αυστραλίας” ξεκίνησαν τα μέλη των Velones In Action (Βελόνες σε Δράση) https://www.facebook.com/VelonesInAction/  στην Ελλάδα, τα οποία κάνουν έκκληση σε όποιον θέλει να πλέξει διάφορα πραγματάκια που θα βοηθήσουν τα κυρίως τα ορφανά, μικρά και τραυματισμένα διασωθέντα μαρσιποφόρα από τις φωτιές που ρημάζουν την Αυστραλία.

Η ανάγκη για πλεκτές θήκες- σακουλάκια για τα ζώα αυτά είναι μεγάλη. Αυτές χρησιμοποιούνται ως εξωτερικές θήκες για διάφορα είδη μαρσιποφόρων και έχουν ένα απλό τετράγωνο σχήμα! (Εσωτερικά μπαίνει πάνινη θήκη).

Η τελική ημερομηνία παράδοσης είναι 14 Φεβρουαρίου.

Μπείτε στη σελίδα της ομάδας στο Facebook και μάθετε περισσότερα για αυτή τη δράση αλλά και την ίδια την ομάδα και όσα έχει κατά καιρούς κάνει:  https://www.facebook.com/VelonesInAction/photos/pcb.641191279954620/641190269954721/?type=3&theater

Η Velones In Action ανήκει στη μεγάλη οικογένεια των Stitch ‘n Bitch, γυναικείες ομάδες πλεξίματος, που δημιουργήθηκαν κατά τη δεκαετία του 1940 και μέχρι σήμερα μετρούν πάνω από 1.460 καταχωρημένες ομάδες, σε 289 πόλεις σε όλο τον κόσμο. Ιδρύθηκε στο τέλος του 2018 από μια γυναίκα που λατρεύει το πλέξιμο, τη Μαρία Ντάβου.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο