Ψάχνουν τον επικίνδυνο που πυροβόλησε γατούλα στο Μαρούσι- Το ζώο είναι σε κρίσιμη κατάσταση

από Μυρτώ Τζώρτζου

Δυστυχώς τα πράγματα αρχίζουν να ξεφεύγουν καθώς πολλοί, λόγω της κατάστασης, βρήκαν την ευκαιρία να εκδηλώσουν τα δολοφονικά ένστικτα κακοποιώντας και σκοτώνοντας τα αδέσποτα.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην οδό Σοφοκλέους 49, στο Μαρούσι, όπου κάποιος επικίνδυνος συμπολίτης μας πυροβόλησε μια γατούλα στο δρόμο. Η κυρία που τη φροντίζει την τάισε το πρωί αλλά αργότερα την είδε να σέρνεται. Το ζώο μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο όπου διαπιστώθηκε ότι έχει σκάγια καρφωμένα στο μυελό και έχει παραλύσει το πίσω μέρος.

Επειδή αυτές οι αθλιότητες πρέπει να σταματήσουν και επειδή δεν μπορεί να κάνει ό,τι θέλει ο κάθε παρανοϊκός, γίνεται έκκληση όποιος γνωρίζει ή δει κάτι να επικοινωνήσει είτε με τις αρχές είτε με την κυρία που φρόντιζε το ζωάκι, Facebook Sophia Theologitou https://www.facebook.com/sofia.theologitou

Η γατούλα δυστυχώς είναι σε άσχημη κατάσταση καθώς το βλήμα έχει καρφωθεί στο νωτιαίο μυελό και έχει νεκρώσει το νεύρο του πίσω μέρους της. Δεν ουρεί, δεν αφοδεύει και φυσικά δεν κινεί τίποτα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο