Πάνω από 30 ταΐστρες με φαγητό και ποτίστρες για τα αδέσποτα έβαλε ο Δήμος Ιωαννίνων

από Μυρτώ Τζώρτζου

Πρωτοβουλίες για τα αδέσποτα ανέλαβε αυτές τις μέρες άλλος ένας δήμος, ο Δήμος Ιωαννιτών, με σκοπό αυτές να στηριχθούν από εθελοντές, κατοίκους της περιοχής και φιλοζωικές οργανώσεις.

Τα αδέσποτα το διάστημα αυτό και εξαιτίας των μέτρων που έχουν ληφθεί για την απαγόρευση των μετακινήσεων των πολιτών δεν βρίσκουν εύκολα τροφή και νερό.

Έτσι συνεργεία του Δήμου φρόντισαν να τοποθετηθούν περισσότερες από τριάντα ταΐστρες και ποτίστρες σε σημεία της πόλης αλλά και των δημοτικών ενοτήτων.

Στις ταΐστρες τοποθετήθηκε τροφή και νερό ενώ ο Δήμος καλεί και τους πολίτες, στο μέτρο του δυνατού και τηρώντας πάντα τα μέτρα ασφαλείας, να βάζουν τροφή και νερό για τα αδέσποτα που μπορεί να βρίσκονται στη γειτονιά τους.

Διαβάστε επίσης

1 σχόλιο

Πάνω από 30 ταΐστρες με φαγητό και ποτίστρες για τα αδέσποτα έβαλε ο Δήμος Ιωαννίνων – My Blog 8 Μαΐου, 2020 - 7:54 πμ

[…] (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = 'https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.11&appId=1599113760134736'; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); petpet.news […]

Reply

Αφήστε ένα Σχόλιο