Έκκληση να μαζευτούν τα χρήματα για τα χειρουργεία του γατούλη που βρήκαν με σύρμα δεμένο και σηψαιμία στο Βόλο

από Μυρτώ Τζώρτζου

Δυστυχώς ακόμα και αυτές τις δύσκολες μέρες, που κυκλοφορούμε ελάχιστα έξω, υπάρχουν εκείνοι που βρίσκουν ευκαιρία να κάνουν κακό στα αδέσποτα. Οι φόλες συνεχίζουν να είναι καθημερινότητα αλλά και οι κάθε είδους κακοποιήσεις.

Όπως αυτή με την οποία ήρθαν αντιμέτωποι οι κάποιοι άνθρωποι του Βόλου, στην περιοχή λίγο πιο πάνω από το Βασδέκειο, Αδραμύτιου με Πριάμου, όταν ένας άνθρωπος τους ζήτησε βοήθεια για ένα γατάκι που ήταν δεμένο με σύρμα, το οποίο είχε χωθεί στην κοιλιά του.

Το ζωάκι μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο αλλά η κατάστασή του δεν ήταν καλή, καθώς έχει πάθει σηψαιμία. Το έχει αναλάβει η Φιλοζωική Ομάδα Βόλου https://www.facebook.com/fiovol/, η οποία κάνει έκκληση να συγκεντρωθούν τα χρήματα για την περίθαλψή του.

Ο γατούλης έχει κάνει δυο χειρουργεία αλλά πρέπει να κάνει άλλο ένα. Η ταλαιπωρία του είναι απίστευτη.

Εμείς αυτό που μπορούμε είναι να του στείλουμε θετική ενέργεια ώστε να καταφέρει να βγει νικητής από αυτήν την άσχημη διαδικασία. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε και τον επικίνδυνο άνθρωπο που τον κακοποίησε, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι, ας μιλήσει με τη Φιλοζωική Ομάδα Βόλου. Το έχουμε ξαναπεί. Η σιωπή είναι συνενοχή.

Ακόμα και ελάχιστα χρήματα είναι πολύ σημαντικό για τους εθελοντές. Ας δώσουμε στο γατούλη μια δεύτερη ευκαιρία.

Ο λογαριασμός του κτηνίατρου είναι: 

Alpha Bank

GR80- 0140-3100-3100-0278-9010-844  Φιλήμων Διαμαντής

 

Βόλος: Βρέθηκε γατάκι με σηψαιμία, δεμένο με σύρμα που είχε μπει στην κοιλιά του – Αναζητούν το δράστη

Βόλος: Είναι καλύτερα ο γατούλης που βρέθηκε με σηψαιμία, δεμένος με σύρμα που είχε μπει στην κοιλιά του

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο